xbata Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 upevňovací matice hnacích hřídelů Peugeot 306 - velikost?? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojtik Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 M20x150 alebo M24x150 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 To jsem taky vyčetl v ty chytrý knize, ale přijde mi to jako hrozně malý.. chci si objednat "ořech" na to, ale nemám možnost se podívat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 on ti nenapisal cislo orechu ale vnutorny priemer matky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) 32 bezne obednat ?? dojdu d onarexu bo podobny firmy reknu potrebuju klic na poloosu asi 3ě vyskousim - a kdyztak vezme vetsi/mensi Edited January 24, 2016 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 on ti nenapisal cislo orechu ale vnutorny priemer matky Tak to se omlouvám já otevřel knihu Jak na to s tím, že se dočtu co si mám vzít za klíč a ono nic.. Chtěl jsem to objednat, protože budu stejně brát díly, ale pravdou je, že pro případ výměny je lepší to koupit někde osobně.. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) kupis bezne v zeleziarstve nemusis objednavat jak pisal Havlicek pristavis auto ,povies dajte mi orechy od 30 po 36 a skusas ktory zapasuje a ten vezmes len zalezi jaky mas trhak ci 1/2 cola alebo 3/4 cola aby ti sedel stvorhran na 1/2 cola maximalne 32 orech budu mat bezne, vecsie cislo orecha uz na 3/4 cola ak mas 1/2 cola trhak a orech bude vecsi na 3/4 cola treba ti este redukciu k tomu ale nedoporucujem ti chyba tam meso a bude to slabe ani si niesom stopro isty ci robia redukciu z malej polcolky na tristvrtcolku Edited January 24, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 když já to auto přístavit právě nemůžu.. proto potřebuju ten ořech je tam v řiti spojka nebo minimálně vypínací ložisko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) tak vezmi supleru a zmeraj si nic zlozite tu redukciu mimochodom robia http://www.kovonastroje.cz/sk/Rucni-naradi/Klice-racny-a-sady-klicu/Gola-hlavice-a-prislusenstvi/Adaptery-a-redukce-GOLA/Zvetsovaci/Redukce-gola-1-2-3-4-palce-zvetsovaci-Cr-Mo-prumyslova.html?cur=1〈=3&redirected=1 sirka(vzdialenost) protilahlych stien matky=cislo orecha v milimetroch Edited January 24, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 32 na 1/2 je - povoloval sem pomoci klice na kola zadni matky na Saxuvetsi snad jen na nakladaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 a myslíš, že to tou golou povolím? mám klasickou asi 1/2" tak kdybych koupil tu redukci.. ale spíš jsem přemýšlel o nějakém stálém klíči vyrobit.. trochu bych se bál, že jí strhnu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 trhak - klic na kola nebo neco s dlouhou nasadouklasicka racna zkurvi zoubky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) 1/2 racnou nepovolis ani neprdnes jedine ak nanu nasadis trubku ale nicit si tak naradie no srdce by ma zabolelo 406-ka ma az 36 matku respektive 35 ale tu je problem zohnat tak 36 orech musel som direkt kupovat 36 orech a 3/4 trhak vratidlo polcolovy nepouzitelny ktory som mal radsej premyslaj o zapozicani lebo je treba dat dost penazi za trhak s orechom na jedno dve pouzitia tie matky sa utahuju na cca 300 nm takze klasickou golou dost problem Edited January 24, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 M20x150 alebo M24x150 Co to je za závit M 20 x 150,to bych chtěl docela vidět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 v serboxu tak značí stoupání závitu--1.5 jinak M20 je jasné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Jestli to budeš používat jednou,tak to ani nekupuj a půjč si to,za kovaný ořech 41 jsem daval bez dépé pětikilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 v serboxu tak značí stoupání závitu--1.5 jinak M20 je jasné Jako jasný mi to bylo hned neboj,ale nechápu někdy postupy lidí co se do všeho hrnou a pak tohle napíšou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) za 5-kilo to bol asi kovany CRMo (cierny matny )? ci? taky sa pouziva na razove utahovaky az taky kvalitny netreba staci CRv cena polovicna Edited January 24, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Tak myslím,že to píšu jasně,že kovaný ořech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojtik Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) To jsem taky vyčetl v ty chytrý knize, ale přijde mi to jako hrozně malý.. chci si objednat "ořech" na to, ale nemám možnost se podívat.. orech 30-tka alebo 35-ka (ak nezozenies tak i 36) edit:V prvom prispevku si sa pytal na velkost matice, nie na velkost kluca. Nabuduce, aby sme sa vyhli napr. urazaniu mojej osoby, poprosim o presnu otazku hned na uvod. Edited January 24, 2016 by jojtik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts