Jump to content

upevňovací matice hnacích hřídelů

xbata

Recommended Posts

on ti nenapisal cislo orechu ale vnutorny priemer matky 

Tak to se omlouvám :D já otevřel knihu Jak na to s tím, že se dočtu co si mám vzít za klíč a ono nic.. Chtěl jsem to objednat, protože budu stejně brát díly, ale pravdou je, že pro případ výměny je lepší to koupit někde osobně.. díky

kupis bezne v zeleziarstve nemusis objednavat jak pisal Havlicek pristavis auto ,povies dajte mi orechy od 30 po 36 a skusas ktory zapasuje a ten vezmes  :)

len zalezi jaky mas trhak ci 1/2 cola alebo 3/4 cola aby ti sedel stvorhran 

na 1/2 cola maximalne 32 orech budu mat  bezne, vecsie cislo  orecha uz na 3/4 cola  ak mas 1/2 cola trhak a orech bude vecsi na 3/4 cola treba ti este redukciu k tomu ale nedoporucujem ti chyba tam meso a bude to slabe ani si niesom stopro isty ci robia redukciu z malej polcolky na tristvrtcolku

Edited by krtek 2

tak vezmi supleru a zmeraj si nic zlozite  tu redukciu mimochodom robia http://www.kovonastroje.cz/sk/Rucni-naradi/Klice-racny-a-sady-klicu/Gola-hlavice-a-prislusenstvi/Adaptery-a-redukce-GOLA/Zvetsovaci/Redukce-gola-1-2-3-4-palce-zvetsovaci-Cr-Mo-prumyslova.html?cur=1〈=3&redirected=1

sirka(vzdialenost) protilahlych stien matky=cislo orecha v milimetroch 

Edited by krtek 2

a myslíš, že to tou golou povolím? mám klasickou asi 1/2" tak kdybych koupil tu redukci.. ale spíš jsem přemýšlel o nějakém stálém klíči vyrobit.. trochu bych se bál, že jí strhnu.. 

1/2 racnou nepovolis ani neprdnes jedine ak nanu  nasadis trubku ale nicit si tak naradie no :myslim   srdce by ma zabolelo

406-ka ma az 36 matku respektive  35 ale 

tu je problem zohnat tak 36 orech musel som direkt kupovat 36 orech a 3/4 trhak vratidlo 

polcolovy nepouzitelny ktory som mal

radsej premyslaj o zapozicani lebo je treba dat dost penazi za trhak s orechom  na jedno dve pouzitia

tie matky sa utahuju na cca 300 nm takze klasickou golou dost problem

Edited by krtek 2

To jsem taky vyčetl v ty chytrý knize, ale přijde mi to jako hrozně malý.. chci si objednat "ořech" na to, ale nemám možnost se podívat..

orech 30-tka alebo 35-ka (ak nezozenies tak i 36)

edit:V prvom prispevku si sa pytal na velkost matice, nie na velkost kluca. Nabuduce, aby sme sa vyhli napr. urazaniu mojej osoby, poprosim o presnu otazku hned na uvod.

Edited by jojtik