petr.inout Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 4au kluci, trápí mně vyhřívání zadního okna, kontrolka svítí, když oddělám kontakty, tak jiskří a po chvilce se to rozjede, někdy hned po opětovném zapojení kontaktů.Je tam nějaké relé nebo něco podobného, nebo je asi přerušený drát v okně? Poraďtě, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) Změř voltmetrem proti kostře, zda je tam +12V a zda je kostra ukostřená. Případně před- a za- fastonem, tedy zda faston má kontakt. Ale tipuju na přelomený kabel ve svazku u pantů. Edited January 22, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) ano, musíš si být 100% jistý, že proud jde bezproblémově až k oknu, až pak je na řadě samotné vyhřívání okna (přerušený vyhřívací drátek, ale i ten se dá někdy opravit) Edited January 22, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Zlámané dráty u pantů jsou u 806 docela častý problém, řešil jsem takhle nefunkční zámek, a po rozdělání svazku jsem nakonec preventivně měnil další 4 dráty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 (edited) předpokládám, že to ale nebude práce na toto počasí, že. Co je potřeba vše odmontovat? Zadek jsem ještě nikdy nerozdělával. Edited January 23, 2016 by Péťa Necituj předchozí příspěvky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Stačí vyháknout ty gumové husí krky mezi dveřmi a kastlí, a hned je jasno... Svazek tam má trochu vůli, tak s tím jde hýbat a podívat se, co je přelámané, případně ten kousek vystřihnout a připájet tam jiný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 vydrz do jara a vymen cely svazek ze silikonovych kabelubudu to delat jak na Evine tak na Saxane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 (edited) kolik takový silicon svazek stojí? Edited January 23, 2016 by Péťa Necituj předchozí příspěvky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 zalezi za kolik sezenes kabelyindividualni uprava - promerit prumery - pozjistovat barvy a pak jen koupit dostatecnou delku (pokud to neudelas v jedny barve v jedne tloustce ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts