MigOstrava Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Dnes po noční směně ( - 15C) jsem zjistil, že mám prasklou žárovku, z parkoviště jsem odjel v pořádku do obchodu kde jsem znovu v pořádku nastartoval a odjel do garáže. Vyměnil jsem žárovku, chtěl jsem zkusit nastartovat a z mototru se uzýval jenom zvuk jak z kulometu výboj ze svíčky, přitom jsem s i všiml, že na palubovce svítí erbeg spolujezdce, nevím jestli to má souvislost. Mám peugeot 207, 1.4., 54kW. Děkuji moc za radu Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Nabit baterku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 jak píše straki007 : baterka... měl jsem uplně to samy hned ten den sem šel koupit nabíječku a mam zase klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts