martinh7 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 hneď úvodom chcem povedať, že viem, že už tu toho je kopec na túto vadu aj na googli som už bol no nejak neviem vyjsť z tohto začarovaného kruhu :-(chyba na diagnostike: Trvalá závada. Signál brzdového spínače. Informace: brzdový pedál je vadný. Info ABS nebo ESP.vymenil som tak brzdový spínač ako aj spínač ovládania spojky - no nič nezabralo a chyba sa opakuje.Popis ako sa prejavuje chyba: po vymazaní chýb z diag mi auto pekne jazdí no po pár km, niekedy po 20 km niekedy po 150 km mi vyskočí hláška o chybnej ABS a ESP, potom auto ide normal ok, až do chvíle cca 400 km až 600 km kedy sa dostane do núdzového režimu. Po opätovnom vymazaní chyby, mi auto zase ide ok no opakuje sa to zase dookola.Neviem kde by ešte mohol byť problém a preto prosím, či už niekto mal tiež tento problém. Ešte ma napadlo, či náhodou nemohol byť ten nový brzdový spínač vadný?Zajtra ešte urobím diag a hodím aj foto o chybe. Jan C 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Spínač je origo, nebo náhrada. Máš tu správnou modifikaci. Někde se to tu probíralo s originálním spínačem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Neviem ci Abs Esp nevyhadzovalo snimac na kolesach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinh7 Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 takže prikladám chyby z dnešnej diagnostiky ...... Počitač ABS nebo ESP Prechodna závada. Závada: informace hlavního brzdoveho spinače.... Počítač motoru. Trvalá závada. Signál brzdového spínače. Informace: brzdový pedál je vadný (info ABS nebo ESP). to Agrafik: ten spínač čo som menil asi nebol origo, kupoval som ho v autokelly za cca 7 € , no rozmýšľam, že skočím do peugeotu tu v PO a objednám originál spínač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) Čti tady http://www.peugeot-club.com/topic/78982-auto-obcas-ukaze-sporadicku-chybu-brzdovy-spinac-s-kablikom/page-11 Edited January 22, 2016 by Agrafik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinh7 Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 ... kúpil som origo spínač aj s káblikom za 37.99 € tu v PO... chlapík mi tam tiež povedal, že ak som skúsil dať lacnejšiu náhradu, ktorá sa predáva bez káblika tak mi to nemusí môj problém vyriešiť a preto som obetoval a kúpil originál kus... ak sa dnes dostanem k tomu tak to vymením a hneď napíšem čo a ako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinh7 Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 agrafikdikes za to vlákno - už si to čítam...káblik so spínačom som vymenil, zajtra to pôjdem otestovať či to bude vyhadzovať nejaké hlášky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinh7 Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 tak káblik aj snímač vymenený no a po dnešej jazde aj odskúšaný no nepomohlochyba ABS ESP vyskočila hneď po 5 km jazde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Já když jsem ho měnil, Tak jsem ho před montáží nastavil přesně podle toho starého. I když to asi nutné není a nastaví se stlačením pedálu sám. Ale může to být i něco jiného a bude to třeba vše proměřit a projít diagnostikou, jestli ten snímač chodí jak má. Třeba něco navlhlo apod a je to ve vodičích. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benr66 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Mam ten samy problem,sviti ABS a ASR.Pocitac hlasi spatne pripojeni leveho zadniho senzoru.Ten je vymeneny a na palubce to porad sviti. jestli uz nekdo mel tuto zavadu,prosim poradte. diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts