Kenobi Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Auto v plné výbavě, vše v elektrice, sedadla v kůži, černé folie ( atest ) , veškeré úpravy s atestem, výfuk Remus, úpravy provedla Německá firma prvním majitelem. Auto mouchy má, jako každé jiné, ale nic závratného. Auto mám 4 roky a během téhle doby jsem měnil : Klínový řemen, vstřiky, komplet brzdy, stabilizátory, čepy, geometrii, rozvody ( druhým majitelem, těsně než jsem koupil ), všechny kapaliny, atd atd atd.Auto je celou dobu garážované. Přes zimu v klimatizované garáži.Nutno vidět, poslechnout, svést se.Doplňující popis: K autu přidám nový, zabalený sportovní podvozek značky "Ta technix". Cena 58 000 + dohoda. Prodávám z důvodu nevyužití. Koupil jsem si moto a na GTI není čas. Není podmínkou abych auto prodal, takže špekulanti nepište :-D. Jsem ochotný dát slevu, ale nic velkého :-) V autě jsem nechal hodně hodně peněz. Servisní historie + faktury doložím. Servisováno pouze originál servis Peugeot. Vždy když jsem něco měnil, pouze origo díl ( motor ) . Všechny úpravy na dotaz. Pošlu naskenované faktury. !!! Nová STK !!! NOVÁ CENA !!! Volat na 608 247 191 nebo e-mail: Malina.r@seznam.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Kdy jsi přesně dělal na tom "autě" STK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 a za 2 roky pod LIS .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Ty zdražuješ namísto zlevnění?? Tady je z 27.12 cena 58 tis i s tím podvozkem - http://auto.bazos.cz/inzerat/55469169/Peugeot-206-GTI-S16-16V-Nova-STK.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Sorry, cena je 58 000,- menil jsem na vice serverech cenu a prehlidl jsem to :-) STK byla delana 9 mesíc 2015. Jako za kolik to mam dat ? Za 20 ? :-D :-D :-D Davam k tomu novy podvozek, kde si majitel zvedne o 4 cm a na STK projede vse :-) Nevim kde resite STK, ale ja s podplatkem vse OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Niz nemuzu na inzerci, na miste misto pro vyjednavani o sleve. Me auto poslouzilo dobre a slouzit jeste bude. Jen je mi to skoda nechat pod plachtou, kdyz to muze jezdit :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 To neřeš, ty prodáváš, ty si určuješ podmínky prodeje. Kupec se jen rozhodne, zda bere nebo ne. V roce 2015 se STK ještě řešila jinak, proto jsem se ptal. Ne každý umí dát úplatek, já teda rozhodně ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Ver tomu ze v roce 2016 a vys pokud vsechny upravy nebudes mit v technicaku tak papa lala Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovy_s Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 9. měsíc 2015 mi teda nepřijde jako nová STK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kloub Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 ukaž servisní historii a vše dolož, dle origo servis peugeot jsi měl pohlý celý skelet a prej to byla totálka tak ukaž co se vše opravovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Kecka: aha, další nepřející člověk. Dík, ale auto je již nějakou dobu prodané ( na forum jsem se ted přihlásil po delší době ) . Podpálím si litrem cígo :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.