DanTDI Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Zdar jak jste svoje miláčky vybavily na zimu? Můj děda ten to radši prej nechá přes zimu v garáži a sem možná rád že tyhle řidiči na silnicích nepotkávám Já škrabání nějak neřeším jdu k autu 15 min před odjezdem nastartuju a v klidu si dopiju kafe a pak až jedu do práce co vy ? Jinak přikládám jeden odkaz aby se to hodilo do kutilské diskuze http://autotrip.cz/gumou-a-izolaci-uspesne-proti-zime/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 No tvuj přispěvek se jaksi nehodí do Kulinářského koutku, příště prosím vkladat přispěvky tam kam patří, díky. A upozorňuju tě, holek tady mame jen pár Přesouvám do Pokecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Jak se holky připravilY na zimu se zeptej spíš na eMiminu, tam je jich víc než tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 15 min. necháváš motor běžet na volnoběh? každý den? a z práce taky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tak jestli nechává běžet nesmrtelné TDI, tak by nám to mohlo být jedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 (edited) ozzy56: vím že dnešním moderním motorům dlouhý chod na volnoběh nesvědčí. Ale neříkej že za dob kdy jsi jezdíval s tatrou jsi ji nikdy nenechal hrkat ráno před výjezdem déle než by bylo nutné. Hele u nás se teď když mrzne večer natočí většina autobusů co stojí venku na ploše a hrkají do rána. A taky to nikdo nějak moc neřeší jestli to těm motorům svědčí nebo nesvědčí a o ekologii se v těchto dnech taktně mlčí. A dnes ani nikdo nebuzeruje když se nechávají vrčet busy na konečné protože jinak by jsme je nevytopili. Edited January 21, 2016 by Vena garážmistr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 budeš se divit, ale ani u Tatry mi to nebylo jedno, ale máš pravdu--než nafoukala ráno vzduch do brzd, tak čtvrthodinku běžela u svého auta ale nastartuju, ometu okna (max.3 min.) a jedu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 proč mám pocit že tady jde jen o klik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Protože seš děsně inteligentní, vole ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Proč je tohle téma jen pro holky/ženský?! Diskriminace! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Veverka: To protože, chlapům stačí dvoje boty jedny letní a jedny zimní, dvě bundy jedna letní a jedna zimní a jedny rifle, kdežto u žen je to rozděleno na je zima není sníh, je zima je sníh, je zima není led a je zima je led. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Proč je tohle téma jen pro holky/ženský?! Diskriminace! bohužel tazatel není sám, i když nikdo není dokonalý a každý se občas splete , tak jste si určitě všimli v novinách, časopisech, televizi atd. takového množství pravopisných chyb, že je to až zarážející--a to předpokládám, že ta místa v novinách, časopisech,televizi vyžadují absolvování vysoké školy , je opravdu smutné, když takový člověk neumí napsat správně měkké I a tvrdé Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Žena pořídila zvířátku teplou čepici a zimní návleky na botičky, takže se holky vybavily celkem dobře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 já chodim furt v podzimních botách Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Já mám taky celoroční obutí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 No fakt je, že loňskou nezimu jsem v pohodě zvládnul ve služebních adidaskách. A letos jsem vytáhnul polobotky až když napadlo to studený svinstvo. Ale jeden den už jsem byl v práci i v zimních Cobrách ale vzal jsem si pro jistotu i pantofle a v busu jsem vegetoval v pantoflích. Jinak co se týče oblečení tak to mám z pohledu některých opravdu jednoduché " hezké montérky" (uniforma) a normální montérky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 My se připravili celkem dobře, aspoň jsme si to do dnešních "trochu omrzlinek" (a to bylo jen -11 st.) mysleli. Pažout mrzne venku, chudák, ale otvírá a zavírá (včetně sklápění zrcátek), jakoby se nechumelilo. Zbytečnými starty (jestli jako chytne na první dobrou nebo ne) jsem ho netrápil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Taky auto nechodím trápit pokusama o start. Buď chytne nebo ne. Popravdě počítám i s tou variantou že nenaskočí takže mám domluvené záložní auto abych se případně dokázal dopravit do práce. Naši mají benzínového džundaje a ten chytne v pohodě navíc má v létě měněnou baterku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 no,dneska baterku radsi napichu,vcera uz trochu nadavala odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Tak ja jsem modraska po par letech dal do garaze a je hezky v suchu a v relativnim teple. Pry je mu tam moc krasne. Abych ho nechal blafat po studenem startu 15 min na volnobeh.... To mi prijde jako prasarna. Motor se sice zahreje ale prevodovka a dalsi docela pak trpi. Kdyz jsem ho mival venku tak nadtartovat do minuty omect predni vokna a hura se rozjet. I v manualu k memu motoru pisi ze by se po nastartovani melo auto hned rozjet. Ale kazdeho vec..... Ja to proste nedelam a delat nebudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts