306-Kubik-S16 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 (edited) Tak je čas představit nový přírůstek do garáže už nějakou chvilku jsem majitelem 306 cabrioletu co se týka auta tak výbava full kožený interier klima el. okna + zrcatka klima výhřev sedaček ostřikovače světel a to hlavní motor XSi 2.0 :-) doufám že bude dělat jenom radost i když už nějaký servis proběhl,auto má najeto poctivých 140tis a je to na něm znát proběhne výměna předních tlumíčů,rovnou jsem vyměnil původní 16ky za 16ky co jsem měl na S16.:-) Edited January 20, 2016 by 306-Kubik-S16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 vypadá dobře, to asi neni origo barva co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Tak ať slouží k naprosté spokojenosti. Foto v lepším světle nutné . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Vypadá zachovale, taky se přikláním k tomu, že barva není origo. Motor je tam tedy 89 kW? Až to počasí dovolí, udělej lepší foto, takto jsi jako tajnůstkáři automobilky, když postupně odhalují nový model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Zajímavá barva. Jinak vypadá pěkně. Jen mi řekni, který auto máš na zimu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Roomstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Pěkná 306 cabrio. Ať dělá samou radost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Vypadá pěkně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 Děkuji :-)) barva je to skořicová perlet lepší fotky budou asi až březen duben kdy možná vyjedem .Každopádne jak říka Petr na zimu bohužel nemám žádný auto GTi i Cabro jsou v garáži takže jezdím služebákem:-) a Milan ano je to 89kw :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 Dneska sem vymenil tesneni ventiloveho vika a chtel vymenit olej ale bude se muset navarit matka na vypoustak nekdo ho tak ozvejkal ze se nechytne klic:-(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Do toho šroubu nelze vrazit imbus? Jinak hold navařit a pak samozřejmě nový šroub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Vysaj olejpres merku a sundej vanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 sroub bohuzel neni origo takze nema ctyrhran v sobe no jeste to tak peto sundavat vanu je tam hlinikova a na ni klima kompresor atd... ale treba to tak dopadne no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Pe.Tře, a čím si tím pomůže? Tedy krom toho, že se mu bude lépe vařit matroš na ten šroub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 hlavni problem proc chci menit olej je ze tam je olej navic cca 1cm nad maximem a jezdi na 5w40 a ja chci prejit na 10w40 :-) ne zkusim az budu mit moznost navarit tu matku no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Ze by nemusel varit, treba svěrák apod odesláno z mého telefonu co držím v ruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Není těch hadic v motorovém prostoru nějak moc? Jinak moc hezký autí a pěkná barva,originál? Doufám že se uvidíme na nějakém srazu. Přeji hodně šťastných kilometrů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 rikal jsem si ze v zadnym auto nemuze byt vic hadic jako mam v S16 pak jsem otevrel tenhle motorak a 2.0xsi je na tom jeste hur:-D barva origo neni ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted May 8, 2016 Author Share Posted May 8, 2016 Tak probehla vymena cepu rizeni,kulaky ramen,stabiky a o vikendu dam novy tlumice horni ulozeni a snizene pruziny ;-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Tak a máme tu po delší době par věcí co se odehrálo proběhlo navaření koncoveho tlumice Utler za navaření děkuji členovi SV24,výměna vyteklých předních tlumičů ( ješte puvodni OE) za nové a zaroven kratší pruziny ještě doladíme zadní nápravu o zub dolu,zastavba mensi audiosestavy vymena oleje prechod z 5w40 na 10w40 čekám aý mi dorazí trmeny z 307 HDi takže jsem mezitim nechal stočit puvodni kotouce z S16ky meli lehkou hranku jinak co se týka motorově je auto ve vynikajici kodici bez strechy jsem zkusil 185km/hod vic ani tuk a se zatazenou strechou 205km/hod a jeste zrychlovala :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts