rastikk111 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 (edited) No namontoval som cuvacie senzory otcovy na Renault Thalia 1 a otazka je či to niekto robil na 207?Ide len o to že kde pripojiť +,- resp. farba kablou a či su nejake kovove diely v narazniku aby neboli pri vrtani problemy.Montoval som tieto. http://www.bi-xenony.sk/parkovacie-senzory-1/ Foto z montaze na Thaliu. http://moja.uschovna.zoznam.sk/link/f5349dfc-8170-4116-afb5-2a9043ad9779 Edited January 20, 2016 by rastikk111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 zapojis na zpatecku - pomoci zerovkove skousecky nebo multimetru si spravny kabel dohledas ne ??zadna kovova vystuha v narazniku neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastikk111 Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 zapojis na zpatecku - pomoci zerovkove skousecky nebo multimetru si spravny kabel dohledas ne ?? zadna kovova vystuha v narazniku neni TO HEJ NA tHALIU SOM NALETOVAL + NA BIELY A - NA CIERNY LEN CI TO DAKTO NEROBIL SA MY NECHCE HLADAT KABLE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 no do svetla vede kolik _? 6 kabelu 1 bude kostra a zbejva 5 takze moc moznosti nemas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Odpoj konektor svetla ,odskrutkuj jednu maticu svetla,svetlo vytlač z karoserie , držiak žiaroviek je uchytený na štyroch plastových príchytkách pozri sa na žiarovku spiatočky a zistíš kde je vyvedená na ktorý kolík pozri sa na časť ktorú si vytiahol zo svetla na farbu káblika ,na tento káblik naletuj alebo zo spojkou na kábliky daj + pol snímačov. - na kostru . Ak máš ťažné zariadenie treba dať dole nárazník. Kovová výstuha tam nie je .Vŕtal som iba do čiernej lišty stredu nárazníka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastikk111 Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 Odpoj konektor svetla ,odskrutkuj jednu maticu svetla,svetlo vytlač z karoserie , držiak žiaroviek je uchytený na štyroch plastových príchytkách pozri sa na žiarovku spiatočky a zistíš kde je vyvedená na ktorý kolík pozri sa na časť ktorú si vytiahol zo svetla na farbu káblika ,na tento káblik naletuj alebo zo spojkou na kábliky daj + pol snímačov. - na kostru . Ak máš ťažné zariadenie treba dať dole nárazník. Kovová výstuha tam nie je .Vŕtal som iba do čiernej lišty stredu nárazníka. NO ťažné mám a prečo dávať dole nárazník? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Lepšie sa to vŕtalo a montovalo.Ale pozri sa ako to bude u teba pod nárazníkom z miestom na montáž keď je tam ťažné.Já som dával dole nárazník. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts