Jump to content

Parkovacie senzory

rastikk111

Recommended Posts

No namontoval som cuvacie senzory otcovy na Renault Thalia 1 a otazka je či to niekto robil na 207?Ide len o to že kde pripojiť +,- resp. farba kablou a či su nejake kovove diely v narazniku aby neboli pri vrtani problemy.Montoval som tieto.

http://www.bi-xenony.sk/parkovacie-senzory-1/

Foto z montaze na Thaliu.

http://moja.uschovna.zoznam.sk/link/f5349dfc-8170-4116-afb5-2a9043ad9779

Edited by rastikk111

Odpoj konektor svetla ,odskrutkuj  jednu maticu svetla,svetlo vytlač z karoserie , držiak žiaroviek je uchytený na štyroch plastových príchytkách pozri sa na  žiarovku spiatočky a zistíš kde je vyvedená na ktorý kolík   pozri sa na časť ktorú si vytiahol zo svetla na farbu  káblika ,na tento káblik naletuj alebo zo spojkou na kábliky daj + pol snímačov. - na kostru .  Ak máš ťažné zariadenie treba dať dole nárazník. Kovová výstuha tam nie je .Vŕtal som iba do čiernej lišty stredu nárazníka.

Odpoj konektor svetla ,odskrutkuj  jednu maticu svetla,svetlo vytlač z karoserie , držiak žiaroviek je uchytený na štyroch plastových príchytkách pozri sa na  žiarovku spiatočky a zistíš kde je vyvedená na ktorý kolík   pozri sa na časť ktorú si vytiahol zo svetla na farbu  káblika ,na tento káblik naletuj alebo zo spojkou na kábliky daj + pol snímačov. - na kostru .  Ak máš ťažné zariadenie treba dať dole nárazník. Kovová výstuha tam nie je .Vŕtal som iba do čiernej lišty stredu nárazníka.

NO ťažné mám a prečo dávať dole nárazník?