siro121 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Nazdar chlapi. Dnes sa mi stala menšia nehoda. Pri cuvani na parkovisku som cuvol do trúbky ktorá strcela na parkovisku. Ostala mi na nárazníky oranžová jazva chcem sa opýtať či to pôjde niejak vyčistiť napr. Technickým benzínom alebo niečím iným. Alebo mi už ostáva iba dať striekat nárazník? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Vezmi to Tempem a uvidíš, co z toho vyleze. Ale mám obavu, že tam jsou místa až na plast a lakování tě nemine, pokud to budeš chtít mít 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Keď tak acetonom a doleštiť pastou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibi Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 pokud není vyloženě poškozenej lak (v tom nejširším obtisku barvy mi příjde odlouplej), vem to klidně tempem a "rozleštit" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 Tiež si myslím že bude to treba lakovat je tam trosky odlupane. Aspoň dočasne chcem dat aspoň tu oranžovú farbu dole..vyzerá to strašne tak skúsim tempo pastu a uvidíme. Vďaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 resis blbosti barvu umej zbytek rozlesti je to plast ten ne nezacne reznout a 2 male skrabance pokud tam jsou to jich jeste bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Pokud bych to řešil já, tak co půjde bych rozleštil, a kde to bude odřený na plast bych to zamaskoval barvou koupenou v peugeotu http://eshop-peugeot.cz/cs/140-opravne-tuzky-na-lak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Zkus to leštěnkou. Oranžová ze sloupku vypadá nekvalitně, to setřeš, když trochu přitlačíš. Edited January 19, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Dej si tam nálepku SK a máš pokoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Tak nakoniec to šlo ostalo iba na jednom mieste trošku zodrate, inak ta farba šla dole s technickým benzínom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts