JJJarda Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Dobrý den, před třemi dny se mi po nastartování objevila chyba "Antipollution faulty" a rozsvítila se kontrolka motoru. Žádné neobvyklé chování auta jsem nepozoroval a chyba se pak už během jízdy neopakovala. Při každém nastartování se však objevila znovu. dnes jsem zajel na diagnostiku a protokol vypadá následovně: P0014 - Fázování výfukového vačkového hřídele - Koherence - Trvale Mechanik neměl moc času, chybu vymazal a dnes už se celý den neobjevila. Jen říkal, že se na to za dva týdny podívá podrobněji a že to "možná bude chtít vyměnit celý, což je cca 10 000,-" Auto se chová normálně, startuje, zrychluje, spotřeba normální. Myslíte že zatím můžu normálně jezdit a že má cenu chybu řešit, když na autě nic nepozoruji? Peugeot 308 SW, r.v. 2009 1.4 benzín, 70kW najeto cca 70000 km Předem díky za jakoukoliv radu. Edited January 19, 2016 by JJJarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sale Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Mohl by to být vadný elektroventil řízení rozvodu. Pokud se chyba objevuje jen někdy, tak bych se podíval jestli není jen špatný kontakt někde v konektoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Nebo malo oleje. hi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts