mikysedliste Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Ahoj mám ve 407 obyč radio RD4 a zajímám se o dostavbu radia s navi,na polském alegru sem našel rt3 http://allegro.pl/peugeot-407-radio-nawigacja-rt3-n3-10-wyswietlacz-i5867920971.html Bude mi do auta pasovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Takže vyřešeno, dnes sem úspěšně dodělal přestavbu z Rd4 na Rt3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Jde někde v RT3 nastavit hlasitost pípání při parkování? Na RD4 mi to šlo pěkně nahlas a v RT3 to sotva slyším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Takže odpovím si opět sám, přes diagbox sem zjistil že v telematice mám úroveň hlasitosti nastaveno na 7 a ve 407 má být úroveň 3,nicméně po přepnutí šel zvuk stále potichu a v dalším kroku sem koukal že v diagnostice mám aktivní audio zesilovač,(v autě ho nemám) přepl sem na nepřítomen a zvuk je už krásně slyšet. Toť vše kdyby to někoho zajímalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Tak to ma zaujima,lebo mne to pipa vzadu v stlpiku(vpravo) asi kde je RJ a tiez to je niekedy slabsie pocut.Ale pipanie nejde z reproduktrov,tak aky suvis ma s tym RT3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Mě to pípá v zadních reproduktorech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axx Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 U toho nastavování je na diagnostice samostatná kolonka s bzučákem pokud pípání nejde z reproduktoru ale už si nepamatuju jestli je hlasitost bzučáku nastavitelná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 xpetrix: Senzory pípají v těch reproduktorech, na jejich straně je překážka - levá, střed, pravá, přední ,zadní. V podstatě co je graficky na RT3 jde i z repro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 graficky nemam nic na displeji a urcite to pocujem iba z jedneho miesta-zo stlpika,kde je RJ.Mam VAN verziu,asi preto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 To bude asi ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Van neumí zobrazit na displeji ani pípat z repro Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Toto mě zajímá, p407 sou i Van? Já do teď myslel že jen Can. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 VAN koncilo v 2005,kedy prislo CAN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Van neumí zobrazit na displeji ani pípat z repro Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk Takze pocujem dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Takže rádia sou taky can a van? A kdybych koupil Van rádio tak ho v mém autě nerozjedu? Já jen že když se ty rádia prodávají na inzercích tak vám nikdo neřekne jestli je to Can nebo Van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Kolik to teda vyšlo na koruny ? Počítám správně že cca 6.000 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Koupit VAN, tak sis ho mohl dát do vitríny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pito.za Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Do 407 my sa nedávala RT3 VAN .Čiže si ho ani nemohol kúpiť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Kolik to teda vyšlo na koruny ? Počítám správně že cca 6.000 ? Povedlo se mi sehnat tady v cz za 5,a za rt3 sem ani nebyl ochotnej dát víc přeci jen už je to dost starej systém,za rt4 bych dal klidně víc ale nesehnal sem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts