povolny Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Ahoj všichni. Mám cca 3 měsíce nového Partnera a od začátku mi při dešti zlobí přední parkovací čidla. Projevuje se to tak, že při dešti přední čidlo s přiblížením k překážce postupně nezvyšuje frekvenci pípání, ale rovnou píská a signalizuje kolizi. V praxi to pak vypadá, jako dnes ráno. Leje, já jedu v koloně a při každém přiblížení k vozidlu přede mnou začne auto pískat (souvisle) a signalizovat na displayi náraz. Opadne to až v momentě, kdy se zase auto přede mnou odpoutá a já se rozjedu. Když je sucho, nebo vyloženě neleje, chovají se čidla naprosto normálně, stejně jako ta zadní. Je mi jasné, že to nějak souvisí s tou vodou :-), ale nevím, zda je to normální stav, že prostě z principu mokrá čidla zmatkují, nebo zda je to závada, kterou bych měl vyřešit v servisu. Jak se chovají přední čidla Vám? Zadní jsou v pohodě, na ty tolik vody nenacáká, ale přední dostávají záhul, to je fakt. Díky. H. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Jestli máš nové auto, tak to reklamuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts