Gormen Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Zdravím kluci.... Nastala zima a znáte to jak se projeví po ránu nefunkční DO ? Tím, že rozmrazujete zámek zapalovačem a fénem Ale k tématu... Koupil jsme auto s jedním vystřelovacím klíčem s DO a druhým pevným klíčem bez DO. U prodejce mi bylo řečeno že určitě jen baterka že ještě minulý týden DO fungovalo.... Ovšem po výměně baterky žádná změna.. Pod loketní opěrkou je nějaká kartička kde je nějaký Key code... Byl jsme u známého co dělá VW group a ten mi s tím nepomohl.. Našel by se někdo tady ? Okolí Hlučínsko , Ostrava... Přijedu klidně... Nebo aspoň nějaká rada.... Pokoušel jsem se ho dle návodu spárovat s autem přes spínačku ale nic... Díky za jakoukoliv pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judes Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Skús ďalšiu baterku, už sa stalo aj to že prvá vymenená baterka nefungovala (mohla byť stará, dlho stála niekde na sklade) a následne ďalšia už bola OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petokat Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Treba spárovať kľúč s autom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike407 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Také bych řekl, že to bude třeba spárovat. Předloni jsem měnil baterku u 406 a přestalo mi fungovat DO. Nakonec jsem s tím musel do servisu, aby mi klíč znovu spárovali. Možná to bude podobný případ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Já klíč aktivoval podle: Edited January 19, 2016 by mikysedliste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 Problém je v tom kluci, že tohle jsme už zkoušel... Pokoušel jsme se jej několikrát spárovat , odpojit a připojit baterku natočit různě baterku v ovladači... A nic Mám pocit že to bude jinde ... Zkusím ještě jednu baterku zítra koupit , vyměnit a opět spárovat, jestli to pomůže... Nenašel by se někdo v okolí s origo DIA ? Nebo někdo kdo tomu rozumí ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 Také bych řekl, že to bude třeba spárovat. Předloni jsem měnil baterku u 406 a přestalo mi fungovat DO. Nakonec jsem s tím musel do servisu, aby mi klíč znovu spárovali. Možná to bude podobný případ. Kolik tě to tehdy stálo "Majku" ? Volal jsem do Hrušky v Ostravě a tam mi řekli že podle toho co se najde od 1500 po 5500 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike407 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Podle návodu v manuálu jsem to samozřejmě zkoušel, ale nedařilo se. Baterii jsem také zkoušel odpojit a znovu připojit a znovu aktivovat klíček, ale prostě nic. Jako kdyby řídící jednotka prostě "zapomněla" kód. Takže nakonec nezbylo opravdu mic jiného, než klíček znovu spárovat přes dia. V Peugeotu v Plzni si za to řekli tuším 600,-. Rozhodně to nebylo tolik, kolik píšeš ty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Takže jsme prubnul novou baterku do klíče a nic ... Zkoušel jsme spárovat několikrát a nic... Nenajde se někdo v okolí s DIA která si s tím popovídá ? Samozřejmě zadarmo nic nechci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 Nikdo z okolí Ostravy hoši ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 (edited) Vyzkoušej tento servis autochodura http://www.peugeot-club.com/topic/39865-partner-klubu-robert-chodura-neautorizovany-servis-ostrava/ Edited January 25, 2016 by Laďa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts