Jump to content

Nefunkční DO

Gormen

Recommended Posts

Zdravím kluci.... Nastala zima a znáte to jak se projeví po ránu nefunkční DO ? :D Tím, že rozmrazujete zámek zapalovačem a fénem ;) Ale k tématu... Koupil jsme auto s jedním vystřelovacím klíčem s DO a druhým pevným klíčem bez DO. U prodejce mi bylo řečeno že určitě jen baterka že ještě minulý týden DO fungovalo.... Ovšem po výměně baterky žádná změna..  Pod loketní opěrkou je nějaká kartička kde je nějaký Key code... Byl jsme u známého co dělá VW group a ten mi s tím nepomohl.. Našel by se někdo tady ? Okolí Hlučínsko ,  Ostrava... Přijedu klidně... :) Nebo aspoň nějaká rada.... Pokoušel jsem se ho dle návodu spárovat s autem přes spínačku ale nic... Díky za jakoukoliv pomoc. :)

Problém je v tom kluci, že tohle jsme už zkoušel... Pokoušel jsme se jej několikrát spárovat , odpojit a připojit baterku natočit různě baterku v ovladači... A nic :( Mám pocit že to bude jinde ... Zkusím ještě jednu baterku zítra koupit , vyměnit a opět spárovat, jestli to pomůže... Nenašel by se někdo v okolí s origo DIA ? Nebo někdo kdo tomu rozumí ? 

Také bych řekl, že to bude třeba spárovat. Předloni jsem měnil baterku u 406 a přestalo mi fungovat DO. Nakonec jsem s tím musel do servisu, aby mi klíč znovu spárovali. Možná to bude podobný případ.

Kolik tě to tehdy stálo "Majku" ? Volal jsem do Hrušky v Ostravě a tam mi řekli že podle toho co se najde od 1500 po 5500 ...  :bojim

Podle návodu v manuálu jsem to samozřejmě zkoušel, ale nedařilo se. Baterii jsem také zkoušel odpojit a znovu připojit a znovu aktivovat klíček, ale prostě nic. Jako kdyby řídící jednotka prostě "zapomněla" kód. Takže nakonec nezbylo opravdu mic jiného, než klíček znovu spárovat přes dia. V Peugeotu v Plzni si za to řekli tuším 600,-. Rozhodně to nebylo tolik, kolik píšeš ty.