Pepito Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 (edited) Mám dotaz:lze diagnostikou vypnout pohybové čidlo v interiéru? Občas se mi stává,že po zamčení auta a tím aktivování alarmu se mi občas po různě dlouhé době sám od sebe zapne alarm Vím že se alarm aktivuje i když jsem třeba leštil okna zvenku a auto bylo zamčené... Děkuji předem za vaše odpovědi a poznatky Edited January 20, 2016 by Pepito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Proč máš nadpis na upravu imobilizeru když řešíš alarm??? Jinak, máš jistě pohybové čidlo v interiéru, nebude to jen otřesové čislo? To se taky spouští rado samo pokud je nastaveno na vyšší citlivost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 (edited) Myslel jsem,že imobilizér a alarm je to samé Já si myslím že je to pohybové čidlo,protože jsem jednou zastavil na benzínce a Kuba spal,tak jsem ho zamknul a šel jsem na záchod a když se Kuba probudil,tak se protáhl a alarm začal řvát A většinou to spustí do 10ti sekund po zamčení. A kdyby to bylo otřesové čidlo,tak se to dá nějak nastavit? Edited January 20, 2016 by Pepito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 Ještě další postřeh, Teď,když jsem zakryl přední sklo hliníkovou fólií,tak ten alarm řval snad každou minutu Tak jsem musel dálkáčem auto odemknout a zamknout jen klíčem v zámku ve dveřích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 Dá se to pohybové čidlo vypnout diagnostikou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Da se nejspíš odstavit dálkáčem, případně čidlo odpojit. Pokud je to origo alarm tak snad musi jit konfigurovat třeba přes tu diag. Případně kličkem v zapalování a dálkou Použivali se ultrazvukový čidla, není mi jasný proč by se to spouštělo když přikryješ přední okno. Imobilizer je zařízení které znemožní nastartování motoru bez čipu nebo kodu. Alarm je zařizení které spustí sirénu při pohybu vozu, či poklesu napětí v palubní síti, nebo při pohybu ve voze, zaleží co máš za čidla, součástí alarmu muže být i imobilizer. Ale ty tady řešíš jen a pouze problem alarmu, ne imobilizeru, takže nadpis upravuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Asi to proberem na srazu když bude chvilka,ju? Ale jinak díky za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danu Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 já mám podobný problém....když zamknu auto dalkáčem, tak se mi za nějakou dobu spustí alarm, takže to řeším zamykáním klíčkem... dá se to celé nějak odpojit abych to mohl zamykat dálkovým a neřval mi alarm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Možná jsem to špatně popsal,ale mám to úplně stejné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barboramarovdi Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Ahojte. Riešim problém s mojim autom. Dnes mi ho niaky dobrý človek chcel ukradnúť priamo s pred domu. Zistila som ze teda nemám alarm ahááá viete mi poradiť kde zoženiem a kúpim alarm do Peugeot 206 cc r. 2002 Ďakujem za všetky odpovede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaKr Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Ahoj, vítej na klubu Není problém sehnat alarm - koupíš třeba tady: https://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/ (já jsem od nich bral dálkové ovládání centrálu), ale sehnat /domluvit někoho, kdo to namontuje, když si to koupíš a budeš to chtít jenom namontovat nebo - lepší možnost - ať to koupí ten, kdo by to dělal. Osobně bych vzal něco, co bude informovat na mobil, nějaká řvoucí siréna na parkovišti nechává lidi naprosto v klidu a v noci to člověk beztak zaspí. Ještě k tomu přidat zámek zpátečky a budeš mít (snad) klidnější spánek Vím i o lidech, co měli jako alarm lehce upravený bezdrátový zvonek, ale u toho vidím minimálně dva mínusy - dosah a tedy omezené možnosti parkování a na delší cesty brát ten kus, co má zvonit..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts