wyziv Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Ahoj chlapi, chtěl bych pořídit nosič kol na tažné. Máte s tím na našich autobusech někdo zkušenost? (otvírání kufru při sklopení apod.) Zatím mne oslovilo Peruzzo Parma 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Teta ho má na 307 HB na tři kola. Pokud chce otevřít zadek, tak přes páčku pouze sklopí nosič a krásně otevře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Na predchodcovi 807 mám Peruzzo na 4 bicykle keď ho vyklopíme v pohode otvorím kufor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 HAPRO ATLAS 2 na záťaž 2 x 30 kg veľká spokojnosť,ľahká montáž a jednoduché sklopenie pri nakladaní do auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Peruzzo Siena na 3 kola, když je moje kolo v pozici nejblíž u dveří, neotevřu je přes řídítka, ani když je sklopený až na zem. Pokud máte někdo novější MTB s dnešní módou ještě širších řídítek, tenhle problém budete mít asi u všech nosičů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyziv Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Peruzzo Siena na 3 kola, když je moje kolo v pozici nejblíž u dveří, neotevřu je přes řídítka, ani když je sklopený až na zem. Pokud máte někdo novější MTB s dnešní módou ještě širších řídítek, tenhle problém budete mít asi u všech nosičů. Takže ke kufru co nejmenší kolo (dcery) a mělo by to být v cajku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Jo, většinou to stačí, ale je lepší si to vyzkoušet. Jestli chceš kdyžtak půjčit na vyzkoušení tu mou Sienu, není problém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyziv Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Díky za nabídku. Pokud bych jel k Praze, tak bych se ozval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 (edited) S Haprom ten to problém pri otvorení som nemal ani pri P 207 ,407 SW možno je to tým , že je rozmerovo kratší a tým sa dá viac sklopiť.Najlepšie odskúšať priamo na aute. Edited January 17, 2016 by valenta.ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 MPV a dodávky maj dveře skoro kolmo, a dlouhé, takže je to jiné než u osobáků, byť kombi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Ja to nosím takto. Prvý dávam najväčší bicykel ale trochu ho odklopím od dverí takže idú otvoriť akurát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 No jo, ty zadní pružiny, ty by to chtělo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Boli sme naložený full ešte aj pár kámošových veci som viezol čo mu nevošlo do X-Trailu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Jen počkej, někdy ti půjčím na svezení to s těmi tvrdšími a dáš si je tam taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Mne ten mäkký zadok na tie naše cesty vyhovuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyziv Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 (edited) Tak jsem nakonec objednal Peruzzo Parma 4 a včera jsem zašel objednat na dopravní inspektorát třetí SPZ k autu za 600,-Kč (zjistil jsem, že od 1.1.2016 lze požádat o třetí SPZ i k už přihlášenému autu) ať se nemusím tady, v Rakousku nebo Itálii handrkovat s policií, že tam mám plastovou SPZ, takže jen počkat až přijde nosič a bude hotová SPZ a hurá na kola :) :) . Díky za tipy kluci :super Edited February 2, 2016 by wyziv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Tiež som si vybavil tretiu ŠPZ je to pohodlné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts