Veverka Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Sníh nás vyzývá k tomu, vytáhnout boby a jít s malou (2,5 roku) blbnout ven. Chtěli jsme na prodloužený víkend (4 dny) vyrazit na Boží Dar, ale naše oblíbené varianty ubytovaní jsou plné - nejspíš i proto, že asi jako všude "na horách" preferují týdenní pobyty. Tedy dotaz - máte osvědčený tip, kam vyrazit na prodloužený víkend (do 2 hodin autem od Prahy)? Nebo alternativně, kam v okolí Prahy vyrazit "na kopec" , ale ne na sjedzdovku, nebo někde, kde by měli dětský park a nebyla tam hlava na hlavě? Nejlépe sever/severovýchod od Prahy? Napadá mě často zmiňovaný Monínec, ale nemám zkušenost... Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Monínec je sjezdovka... U Jílového je taky, a je to blíž, ale je to taky sjezdovka. Já chystám variantu sníh - koupání, tak to vidím na prodloužený víkend v Bešeňové. Pojeď taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 2 hod. od Prahy? Čím tam jedeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Když jsem hledal ubytování na jarňáky, chytil jsem se nakonec na Kvildě (http://www.penzionumaliku.cz/umaliku/cenik.asp ) a jednání bylo velice vstřícné. Je fakt, že TEĎ se situace oproti době kdy jsem volal změnila (napadl sníh), ale zkus tam zavolat, třeba zrovna budou mít volno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Dneska jsem objednal a zaplati a ve čtvrtek vyrážíme tři noci pro 4 lidi ubytování v Rakouských Alpách za 4700,- Kč a krásné středisko, bez front na lanovkách, super upravený sníh, žádné poplatky za parkování, prostě v Česku už ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Já aktuálně potřebuji jen kopeček na bobování, potažmo běžky. Lyžovat v Čechách fakt ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Pánové, nekonečné žůžo labůžo, nemohu vynachválit středisko ideální pro děti. 80% modré sjezdovky, 500 km z Prahy bez nutnosti dálniční známky do Rakouska, celá cesta po dálnici, jen posledních 80 km po krásné čisté rychle silnici. Doporučuji Seefeld in Tirollien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 Dobrý tip My si užili prodloužený víkend v Harrachově - horská zima, jak má být Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Tenhle víkend bude prd, vymýšlím náhradní program. Asi bude procházka po lese a návštěva aquaparku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Taky jsme měli jet na víkend na hory,kvůli počasí asi nepojedem...pokud bude takhle jako ted.... Mate tip na nějaký aquapark?ale asi to tam bude hlava na hlavě.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts