Péťa Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Nabízím jeden z nejlepších telefonů na trhu s maximální kapacitou paměti, kterou Samsung vyrábí. Telefon byl koupený v T.S.Bohemia 12. června 2015, zde je odkaz: http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/samsung-galaxy-s6-128gb/sc-63-ci-53025-c-1/default.aspx Celou dobu byl nošený v obalu a s ochranným sklem na display (nechám ho na něm i při prodeji), takže je ve stavu nového telefonu, včetně krabičky a příslušenství, které k němu je dodáváno. Po celou dobu používání jsem s ním neměl jediný problém. Při velmi rychlém jednání sleva, na prodej spěchám, protože jsem se zamiloval do jiného telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Na upozornění po SZ upřesňuji, že je to oficiální česká distribuce (proto jsem uváděl i prodejce, u kterého jsem telefon kupoval). Do několika měsíců dostane i nový Android 6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 píšeš nejlepší telefon na trhu a v popisku je napsáno Samsung.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Je to normálně podle žádanosti i abecedy: 1. Samsung 2. 3. . . . 9786543. Sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 nesmíš věřit všemu co na novinkách.cz píšou a co ti Přema řekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Hajtro......[emoji3] Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Co je to proboha za krám, že je to tak drahý i použitý?! Dá se s tím aspoň telefonovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ten nej telefon....jak jinak ...ne jak ty vase kramy[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Kluci vy žijete v takové lži... Peta co tve oblíbené aukro od korunky? Bude? Potřebuju něčím vypodložit nohu stolu v dílně Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Je to normálně podle žádanosti i abecedy: 1. Samsung 2. 3. . . . 9786543. Sony Podle abecedy... nebude před ním náhodou i Alcatel a Aligátor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 ....A vůbec všechno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Peta co tve oblíbené aukro od korunky? Bude? Potřebuju něčím vypodložit nohu stolu v dílně Nebude, jestli se do úterý neprodá, tak si ho nechávám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Za 50,- kč ho beru asi to zas nebude takovej zázrak, když se ho znavuješ. Že by jsi dostal rozum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 To už radši Lenovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Cos rikal? Hnusovo? Aha tak jo[emoji1] [emoji1] Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Jen ne Lenovo, Samsung je stále špička. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Ještě je férové sem napsat problém, na který jsem při psaní inzerátu zapomněl. Nepodařilo se mi na tomto kusu udělat root, pokaždé to skončilo chybou. Rootnul a flashoval jsem mnoho telefonů a tabletů Samsung, ale tenhle odolává. Jako kdyby v něm bylo něco špatně. Pro "normálního" kupujícího to je vlastně výhoda - KNOX je neporušen, telefon je v originálním stavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Jen ne Lenovo, Samsung je stále špička.Co je na Lenovu špatného? Odesláno z Lenova Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Všechno jsou to stejně spotřební krámy, které prd vydržej Odesláno z 8 let starého denně provozovaného Asusu EEE901 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 no vidis,a ja mam uz dva roky nokii lumii,slape zatim dobre a je to "jen" NOKIE odeslano z Lumie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.