Jump to content

Interní Wi-Fi PCI karty do PC

MotoMoto

Recommended Posts

Stav: Použitý

Telefon: 603479830

Email: michal@unico.cz

Souhlasím s pravidly inzerce

Ještu stále tu mám v bedně asi deset PCI karet Zyxel Wi-Fi norma BG, je mi to líto vyhodit do likvidace. Kdyby někdo chtěl tak za odvoz nebo poštovné není problém. Stejně tu mám pár Wi-fi routerů různých značek vše jen v normě BG, něco bez zdroje. Vše stažené od klientů, takže pokud by jste chtěli. Jinak to letí do likvidace.

doba co čekám je tak do konce ledna.

Třeba se to ještě někomu bide hodit.

Přesné typy řeknu v případě zájmu.

• 2 weeks later...

Jako AP budou chodit všechny, ale jen v normě BG nikoliv N, takže pokud Ti to stačí tak si myslím, že problém v tom není. Zítra sem dám seznam routerů.

Takže tu je k dispozici toto:

UBNT NanoStation 2 Loco dva ksy, ideální jako pojítko, ale je to bez nápájení lze jen PoE

Netgear DGN1000B

Well PTI-845G

D-link DAP-1160  2ks

D-Link DSL-584T DSL2+ modem

D-Link DIR-120 Router

AirLive WL-5460P

Asus WL-500G

Belkin 3001ee

D-Link DSL-G684T

a síťové karty Zyxel G-302 v.3

těch je tu asi 10 ks

vše by mělo být funkční, ale něco je bez zdroje a třeba bez antény. Zkoušet to ale nebudu.

Dejte vědět co nejdřív jinak koncem týdne to jede do Remy.

Poštu zaplatím :D To je samozřejmost.

To, že UBNT nemají zdroje s tím počítám. Hele D-link mi stačil jeden, ale tchýně nemá doma WIfi pokrytí na svůj novej smartphone, tak bych si trošku šplhnul :) Tak mi zabal oba. A nějaké volné antény (3ks) - pendreky se tam najdou, třebas u těch PCI zyxelů? Pokud je nebude nikdo chtít.

Jak budeš vědět poštovný a balný pošli mi č. účtu do SZ a obratem Ti pošlu prašule a adresu. Ok?

Hoď mi adresu, třeba do SZ.

Antény se najdou, ale jsou to jen malé myslím že 3 dB, větší už prodáváme za penízky. Něco Ti tam přihodím.

Tak a co že tam teď zbylo na mě? Hodilo by se něco co chodí jako AP a je to zároveň i router, potřebuju k tomu připíchnout dvě PC. Antény neřeším, něco se mi tu povaluje. Ale jelikož se to chystáš vyhazovat. Za poštovné bych ten zbytek toho co už není zarezervované možná zužitkoval. :-)

Routerů je tam několik, možná si k nějakému budeš muset sehnat zdroj, protože nejsou u všech. Takže chceš poslat zbytek všechno?

Dej do SZ adresu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...