MotoMoto Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Stav: PoužitýTelefon: 603479830 Email: michal@unico.cz Souhlasím s pravidly inzerce Ještu stále tu mám v bedně asi deset PCI karet Zyxel Wi-Fi norma BG, je mi to líto vyhodit do likvidace. Kdyby někdo chtěl tak za odvoz nebo poštovné není problém. Stejně tu mám pár Wi-fi routerů různých značek vše jen v normě BG, něco bez zdroje. Vše stažené od klientů, takže pokud by jste chtěli. Jinak to letí do likvidace. doba co čekám je tak do konce ledna. Třeba se to ještě někomu bide hodit. Přesné typy řeknu v případě zájmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Škoda, že to nemá normu DK . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Jo třeba PAL D/K. Sakra než napišeš tak si něco o tom přečti, tohle není televizní norma - https://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 Jinak tyhle karty se používají v normě B, G a N, právě to N není u karet které nabízí MotoMoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Škoda, že to neumí 4K UHD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Nemáš tam něco co by umělo chodit jako AP? Potřebuju dostat net do garáže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Jako AP budou chodit všechny, ale jen v normě BG nikoliv N, takže pokud Ti to stačí tak si myslím, že problém v tom není. Zítra sem dám seznam routerů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 54Mbit mi stačí určitě. Nechce se mi honem tahat těch 30m metalikou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Takže tu je k dispozici toto: UBNT NanoStation 2 Loco dva ksy, ideální jako pojítko, ale je to bez nápájení lze jen PoE Netgear DGN1000B Well PTI-845G D-link DAP-1160 2ks D-Link DSL-584T DSL2+ modem D-Link DIR-120 Router AirLive WL-5460P Asus WL-500G Belkin 3001ee D-Link DSL-G684T a síťové karty Zyxel G-302 v.3 těch je tu asi 10 ks vše by mělo být funkční, ale něco je bez zdroje a třeba bez antény. Zkoušet to ale nebudu. Dejte vědět co nejdřív jinak koncem týdne to jede do Remy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Škoda, že ten seznam nebyl dřív Asus WL-500G a ty UBNT bych si vzal Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeem Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Jestli to chápu dobře tak Peťa by je bral, ale teď už je pozdě?? UBNT bych vzal určo obě, pokud teda Peťa nechce? A ještě D-Link DIR-120 Router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Péťa nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeem Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Tak teď koukám, že sem vkopíroval špatný model DIR-120.... má to bejt tenhle: D-link DAP-1160 1ks No a teď ta nejpodstanější otázka: seš ochotný to hodit na poštu MotoMoto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Jasně že to jsem ochotný hodit na poštu, pokud jí zaplatíš tak proč ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Pro ty UBNT tam nejsou ale napájecí zdroje, ty zůstaly u zákazníka pro nové modely s N. Ten D link chceš jeden nebo dva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeem Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Poštu zaplatím To je samozřejmost. To, že UBNT nemají zdroje s tím počítám. Hele D-link mi stačil jeden, ale tchýně nemá doma WIfi pokrytí na svůj novej smartphone, tak bych si trošku šplhnul Tak mi zabal oba. A nějaké volné antény (3ks) - pendreky se tam najdou, třebas u těch PCI zyxelů? Pokud je nebude nikdo chtít. Jak budeš vědět poštovný a balný pošli mi č. účtu do SZ a obratem Ti pošlu prašule a adresu. Ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Hoď mi adresu, třeba do SZ. Antény se najdou, ale jsou to jen malé myslím že 3 dB, větší už prodáváme za penízky. Něco Ti tam přihodím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Tak a co že tam teď zbylo na mě? Hodilo by se něco co chodí jako AP a je to zároveň i router, potřebuju k tomu připíchnout dvě PC. Antény neřeším, něco se mi tu povaluje. Ale jelikož se to chystáš vyhazovat. Za poštovné bych ten zbytek toho co už není zarezervované možná zužitkoval. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Routerů je tam několik, možná si k nějakému budeš muset sehnat zdroj, protože nejsou u všech. Takže chceš poslat zbytek všechno? Dej do SZ adresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Omlouváme se nestíhal jsem pošlu v úterý. Děkuji za pochopení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeem Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Podařilo se odeslat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.