HORAL406 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Dobrý den! Dnes ráno jsem po delší době sedl do auta a ejhle -nesvítí ani jedno zadní světlo, přičemž po sešlápnutí brzdového pedálu se světla rozsvítí. Žárovky by měly být v pořádku, měnil jsem je nedávno. Takže asi pojistka,že? Jen nevím která by to měla být. Poradí někdo?? Navíc se rozhodl stávkovat i zámek kufru, víko nejde ani zaklapnout, co s tím? Rozebrat tapacír deklu a něco promazat? Samotný mechanismus zámku je funkční, po stlačení dálky je slyšet snahu o zamčení. Děkuji předem za fundované reakce ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 nevím, jestli to bude ono, ale jednou se mi u 406ky stalo, že vzadu na dvouvláknové žárovce se jedno vlákno přepálilo a jeho konec spadl na druhé vlákno--při sešlápnutí brzdy mi svítil celý zadek samozřejmě začni pojistkama, jejich schéma tu někde je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 20 10 A Obrysová světla vzadu vpravo a vpředu vlevo. 21 10 A Obrysová světla vzadu vlevo a vpředu vpravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORAL406 Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Tak něco jsem už vygooglil, měla by to být pojistka č. 3 v palubní desce... Doufám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORAL406 Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Aha. Tak koukám že doufám špatně. Děkuji za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Stačí využít hledání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Zkus to porovnat s příručkou podle modelu, který máš http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORAL406 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Tak pojistkama to nebude, včera večer jsem rozsvítil světla a lampy se rozsvitily, ale začali mrkat a opět pohasly. Že by kostra? Je někde primo u lamp? Poradi prosím někdo ještě co by mohlo být s tím zámkem kufru??? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Nemas prelamane vodice pri pantoch? kostru najdes aj pri svetlach, treba trosku popotahovat tapacir a pozriet to. A zamok by mal mat 2 vodice, pozri ci nie su napojene na kostru pri svetlach, alebo ci nie je spinavy ci poskodeny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORAL406 Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Vyřešeno! Konečně byl čas na to mrknout. Oba piny ke kostřícím drátúm na světlech byly vizuálné špatné,ale problém se vlastně vyřešil pouhou kontrolou pojistek. Sice žádná špatná nebyla,stačilo jen očistit. Nicméně podle elektrikáře bude spíš problém v samotné kazetě pojistek, zatím neřeším, vše jede. Zavírání kufru vyřešeno pouhým popohnáním pružiny zámku a promazáním... Děkuji za reakce ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORAL406 Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Procínování pinů nikam nevedlo-koster . No jsem zvědav kdy se to zase ozve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts