kveton Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Ahoj, je tu někdo, kdo by byl ochotnej půjčit dodávku na odvoz věcí z bytu z Milana do ČR? Nebo kdyby měl někdo cestu a byl prázdnej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Medvěd měl něco půjčeného do Rumunska. Za solidní peníze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Www.pujcsivrak.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Pe.Tr - to do Italie v jednom kuse nedojede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 To Havlíček.Lukáš - a proč by ne? Už jsem viděl jezdit větší pasti a tahle půjčovna má těch aut na place X, tak nebude problém v případě, že by kleklo (což teda nový piksly můžou taky), aby přijeli s náhradním autem. Mimoto do Itálie asi úplnej vrak nevyšlou .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 (edited) Jinak když už tu byly zmíněny moje zkušenosti s půjčovnami dodávek, tak jsem byl spokojenýhttp://www.vanrent.cz/cs/ale v poslední době si půjčuju zde - http://www.trigacar.cz/produkty/6/autopujcovna-vozy.html , Edited January 13, 2016 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Díky, už to máme vyřešené Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 "... a nesmíme ani naznačovat" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Ted jsme si pujcili levne dodavku na prevoz historickych krizu z Klementina z Prahy do Frydku-Mistku. Cena dobra ale klakson nefungoval coz je v pohode, ale kdyz nefunguji ostrikovace na takovou cestu v relativnim bordelu na silnici... Nic moc teda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Z mých zkušeností - kdykoli jsem si půjčovat mikrobus, tak mi byla umožněna zevrubná prohlídka + nafocena případná poškození, na která jsme při prohlídce příšli. V Tvém případě cesty na několik set km věřím, žes žádnou extra prohlídku neřešil - pak ale jde i o finální cenu, kdy u extra levného holt musím nějakou tu chybku předpokládat (nebo prostě prohlídnout a mít ty koule odmítnout převzít) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Www.pujcsivrak.cz Můžu potvrdit, že jsou to skutečně vraky Ale jezdí to, akorát člověk nesmí koukat, že sem tam nějaká maličkost nefuguje a že je to orezlá pomačkaná plechovka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts