Jump to content

Koupě 407 v benzínu

baster

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner

Na co si dát pozor je krásně popsané na začátku záložky 407 od Kobliha. Je to první připnutej příspěvek. Motor v benzínu musí poradit někdo benzínovej. Ale tipuju že je to 2.2 120kw

Mám 1,8 benzín,sedan kupovaný v ČR- nový v 12/2008 model 2009.Nevyžaduji rychlou,dravou jízdu,jsem spokojen s velikostí a pohodlností vozu,i akcelerace vozu mi vyhovuje.Jezdím málo,dodnes mám 85000km.Vyměnil jsem loni baterii,předloni zadní tyčku stabilizátoru a někdy dřív taky jednu přední tyč stabilizátoru cca 700kč.Měnil jsem zatím předni brzd.destičky.Jinak kontrola co 2 roky v pežot.servisu malá kontr. stojí 2900 Kč, další 5800 Kč.S autem nemám žádné problémy.Spotřeba je v prumeru 7,2-7,5 l/100km počítám každych 10000km dle ukazovatele.Pri mém nájezdu bych do nafty nešel.Parkuji venku,v zimě start bez problémú.Jsem max. spokojen,závadu nevidím,horší výhled kvuli sloupkúm,na nasedání si musí taky zvyknout,s převisem a nízkostí vozu problém necítím.Až ho budu prodávat,pújdu do 508 nebo Talismanu.

Edited by mate59

407 v 1,8 je nesmysl,to auto váží pomalu 1900kg, a tu váhu musíš rozhýbat. A i kdyby měla nastat jen jedna krizová situace, aby  ten motor ti pomohl, nepomůže. A jestli to bude používat jen jako přibližovadlo,volil bych úplně jiné auto (golfa,polo či octavku), ale 407 s motorem 1,8 nikdy!