Jup48 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 ahoj a prosím o zkušenosti, protože jistě nejsem první, kdo když u negarážovaného 307 SW otevře 5té dveře, tak z nich vlevo čůrkem vytéká voda a teče na nárazník, tedy mimo auto, ale někdy i druhý čůrek se přidá a končí na roletě. nevíte kudytudy do dveří zatéká? J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 nejspíš kolem těsnící gumy a přes tapec do dveří ,potři gumové těsnění křídou nahoře a boky a postříkej zad. dveře Wapkou (taky můžeš posadit do kufru kluka, který bude pozorovat--kde bude křída splavená tak teče)...,takže usadit dveře na horních pantech, přitáhnout západku zámku (dole) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnevolny Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Niečo podobné som riešil a nakoniec sa ukázalo že tečie popri anténe cez strechu. No to by si si asi všimol aj mokrý interiér v aute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 ono pokud teče kolem gumy, jak píšu nahoře, je ideální tu těsnící gumu vyměnit, jenže origo bývá hodně drahá a z vrakoviště to nemá smysl, protože je taky vymačkaná..., na druhé straně--když se přitáhnou dveře na pantech a západce, jdou hůře zavírat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu-23 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Chápu a mám stejný problém.Dělá to ale jen někdy.Otevřu dveře a voda teče přímo na roletu Takže rychle nastavit dlaň a chytat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 kterési auto mi to dělalo taky, ale když jsem nechal na moment zadní dveře v přibližně vodorovné poloze, voda vytekla na zem a až pak jsem otevřel až nahoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu-23 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Tak tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts