Jump to content

Zadní el. zásuvka jen se zapalováním?

Guest Pety

Recommended Posts

Ahoj,

vždycky jsem se domníval, že je zadní elektrická zásuvka pod proudem pořád, ale teď jsem zjistil, že se mi zapíná klíčkem. Nevíte, jde to změnit přes diagnostiku nebo se to musí přepojit fyzicky?

307SW, 1,6 16V 80kW benzin 2007

nejprve zjisti, která pojistka tu zásuvku jistí a pak se podívej, zda ta pojistka nemá dvě možnosti umístnění (nahoru/dolů), pokud má, tak jedna poloha pojistky je přes klíček (ta, co je pojistka teď) a druhá poloha je zásuvka pod proudem furt

Díky moc, mrknu se někdy. Hledal jsem v návodu k příslušnému roku výroby a bohužel tam je napsáno, že je pod proudem jen v poloze klíčku "jízda". Ale ještě zkontroluju ty pojistky.

V návodu mají pojistky ale tak blbý obrázek, že na něm nejde přečíst čísla.

Jde mi o nabíjení mobilů a foťáku v kempu - takže se to dá řešit i kusem kabelu s velkými krokosvorkami na jedné straně a zásuvkou na druhé straně, který se zapojí na baterku pod kapotou. A nebo zaplacením elektrické přípojky...

Powerbanka, kterou bys nabil za jízdy nebo v restauraci, by ti pod nos nešla? Mám jednu z Kellyny, nabije 2-3 mobily a ještě je to kempovací svítilna (bílé světlo) a výstražka (červená blikačka).

Tak to už  před tebou někdo předělával aby byla mimo BSI....tudíž se vypla s klíčkem..případně s eco modem.

Dovedu si představit jak na ni něco na dovče zapnu a potom nenastartuju...ten ecomod ma něco do sebe a mě osobně vyhovuje.

Na starý Vectře B jsem takhle pustil rádio na rampě....a šel dělat podvozek,výfuk atd atd......po pár hodinách už jsem neodjel. :D  což by se u peugeotka

nestalo.... :)