kovy_s Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Cena (Kč): 1 Stav: Nový nebo použitýTelefon: 734171592 Email: peugeot106@centrum.cz Souhlasím s pravidly inzerce Ahoj, koupím zadní tlumiče na 406. Nechcou se mi kupovat nový , protože si nejsem jistej zdali je potřebuju... Ze zadu mi něco furt mlátí a všechny stabilizační tyčky jsem vyměnil , silembloky stabíku taky. Ostatní silembloky vypadaj ok... Tak podezírám tlumiče... Neměl by někdo ? Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Když jsem to tenkrát projížděl, tak mi připadalo, že to dělal ten podomácku opravovaný poslední díl výfuku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovy_s Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 ty hele on ještě furt drží (až se divím) a jinak mi to právě bouchá z pravý strany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Napis mjsytici. On to mel a vyresil to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 ty hele on ještě furt drží (až se divím) a jinak mi to právě bouchá z pravý strany No můj první dojem z toho výfuku byl, že ho opravoval kovář.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 myslím že nějaký mám.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 taky mám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.