Jump to content

Vyfuk S16 (GTi-6

rapidsport

Recommended Posts

Hledam na foru, ale marne.

Nedavno jsem zalozil vlakno, kde kvuli STK musim vymenit podvozek.

Totez plati o vyfuku.

Stravil jsem nejaky cas hledanim na netu vhodneho vyfuku pro dany typ kary. Nechci original. Aspon neco malo bublajiciho s homologaci GTicku urcite slusi, takze se poohlizim po necem v tom stylu.

Zde jsem zjistitl, ze mate dobre zkusenosti s vyfuky od Ulter-sport. Kontaktoval jsem je, protoze na 2.0 16 na netu nemaji nic. Ozval se mi nekdo s tim, ze na dany typ auta mi nemuzou nic nabidnout a nedoporucuje pouzit vvyfuk, ktery maji v nabidce pro slabsi 306 (nejakou 74kW).

Kontaktoval jsem Layting vyfuky, typek rikal, ze mi zavola ale jeste nevolal (delaji zakazkovou vyrobu, ale zae do toho neminim cpat 5000 za koncovy dil vyfuku).

Timto bych se vas rad zeptal co mate na dane motorizaci vy, neco s tim krasnym E cili homologaci pro provoz na ...bla bla bla.. S koncovkou tak 80.

Pripadne napady kde se dal pidit po vyfuku.

Predem dekuji za vase nazory!

Pokud jsou omezený finance, sehnat laďák jedině z bazaru, což je ale na GTI téměř nesehnatelný, nový jako Supersprint, Ragazzon, InoxCar - vše Itálie 9000,- s E. Pak se dá za cca 6000,- Powersprint z Německa, taky E, z Anglie pak Sportex, kterej s dopravou vyjde taky na 6, ale má nerez jen koncovku a asi bez E. Na ebayi sem zahlíd catback (střed + konec) myslim, že Friedrich motorsport za 11.

Levnější hotovky se nedělaj, tohle jsou výfuky, který se dají sehnat.