Sniper17 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Dnes po ránu překvápko obě zadni gumy v háji bodnuté z boku dle policie je to uz po několikáté tady v Mostě za pár dní během sepisování protokolu další telefon o kousek dál a také gumy,běhá tu nějaký k...t takže všem z Mostu komu se to stane volejte jak ho čapnou má toho sakra hodně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovy_s Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 to je zmetek... jinak ty gumy jsou na vyhození? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 mě se teď v týdnu stalo něco podobnýho.. ve dvou gumách šroubky.. sv*ně závistivý... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 jj jsou bodnuté z boku,jak já bych ho chtěl dostat pod ruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 hm,pekny,a mel jsi na tom aspon pekny gumy? Nejhorsi je,ze musis dojit koupit novy odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 cca.5.5mm barum polaris naštěstí mám náhradních dost už i obuté Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 ale stejně nechápu co za hovado tohle děla já bych to hladil hladil až bych to vyhladil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Taky jsem to měl před pár lety když jsem ještě neparkoval doma, na levé straně obě pneu, měl jsem je asi měsíc starý. Jako děcka jsme dělali bordel ale tohle je už moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Taky jsem jako dítě dělal hovadiny ale nikdy by mě nenapadlo sáhnout na majetek někoho druhého Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 ještě jedna rada na vás,vzhledem k tomu že to tu není poprvé ale už to mělo pár sousedu tak si budu kupovat IP kameru má někdo zkušenost a nebo poradí jaká by byla nejlepší ?? předem děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 telefon s androidem :-Pvcera sem to vyskousel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 jako že ten telefon by byl kamera ju ? já bych to potřeboval aby byla venkovní mám balkon par metru od auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 IP kamera je myslím ta horší varianta, musíš k ní mít i nahrávání, takže většinou nonstop puštěné PC. Kup analogovou a k ní DVR s HDD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) a co fotopasca? snima jak cez den tak cez noc blesk na tom nevidno takze podozrivy ani nic netusi ide to na baterky a je to direkt urcene na spehovanie Edited January 10, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 ok na IP tedy prdím děkuji za radu ale zaujala mě ta fotopast to mě fakt nenapadlo co třeba taková ?: https://www.eva.cz/zbozi/70438/fotopast-xsl-1008/?gclid=CIjX2Z_Wn8oCFdRuGwod82MEFA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) podla mna ide uz len oto aby to malo dosah,kvalita pixlov a jak moc chces do toho investovat,,vie to posielat aj sms MMS ak sa nieco deje ale tie su uz na dvojnasobnej cene Edited January 10, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Nevím jakou fotopast ale u nás ji používá OU pro hlídání okolí kontejnerů na tříděný odpad. Jednak tam někdo dává odpad z domácnosti a svozová firma pak účtuje jakési penále za to že to musí přetřiďovat a druhak tam lidi dělají svinčík okolo těch nádob samotných. Jede to na šest tužkových baterek a dá se tam nastavit frekvence snímků za minutu. Je v tom tuším 32GB paměťovka. A začali to používat protože kamerový systém by byl drahý a složitý na pořízení. Tahle stála v podstatě jedno to penále za znečištěný třiděný odpad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 IP kamera je myslím ta horší varianta, musíš k ní mít i nahrávání, takže většinou nonstop puštěné PC. Kup analogovou a k ní DVR s HDD. Pokud má NASku tak některé kamery umožňují nahrávat přímo na síťové úložiště bez PC. Přes webové rozhraní nastaví událost při které se nahrává a nastaví se cesta k úložišti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ještě k té fotopasti - musíš ji umístit tak, aby ji nikdo nemohl ukrást Já o ni uvažoval na hřbitov, ale nepodařilo se mi najít místo ( Ona totiž fotopast je určena ke sledování zvěře - ta si ji na rozdíl od lidí nevšímá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 pokial je balkon na prizemi mohol by byt problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts