Ivouš Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) čau, v rodině máme nový foťák (kompakt) Sony DSC HX60 a v nastavení foťáku,váhám co tam nastavit: 1. detekce úsměvu: vypnuto,zapnuto,zapnuto normální úsměv 2. efekt hladké pleti: vypnuto ,zapnuto (nízká) 3. auto. rámování: auto,vypnuto 4. auto pon. závěr: zapnuto,vypnuto 5. asistent MF: zapnuto,vypnuto 6. R. mřížky: zapnuto,vypnuto. 7. A nevím na jaké číslo mám dát to menší kolečko na foťáku (ovladač kompenzace expozice) je tam rozsah +2 až - 2 dík za radu čauvec a budou se fotit normálně rodinné fotky,většinou venku a denního světla Edited January 10, 2016 by Ivouš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivouš Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 admini tento příspěvek můžete vymazat,už mám nastaveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Pro jistotu 1. detekce úsměvu: vypnuto2. efekt hladké pleti: vypnuto3. auto. rámování: vypnuto4. auto pon. závěr: vypnuto5. asistent MF: zapnuto6. R. mřížky: zapnuto7. A nevím na jaké číslo mám dát to menší kolečko na foťáku (ovladač kompenzace expozice) 0. V případě focení v extremních podmínkách, třeba bílý sníh tak až +2, ale to je nejlepší vyzkoušet jak snimek vypadá, naopak při scénách které se zdají přesvícené tak se sníží podle potřeby do minusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts