OnR Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ahoj, tak od pátku už mám evasiona před barakem. Pár dotazů na zkušenější: Na kolik tak přijde výměna rozvodů (práce) předpokládám že se musí vyndat motor...? A co nechat udělat když už se budou dělat ty rozvody? Dá se k origo kazetovemu rádiu přidělat alespoň nějaký aux vstup? Popř. je nějaká možnost aby na jiném rádiu fungovalo ovládání na volantu? Na jedněch soupackach mi neodemyka centrál.. Kde začít abych zjistil kde je chyba? :-) Na druhých pro změnu centrál odemyká ale z venku je klika gumová. Vypadávají tam nějaká táhla nebo mám dávnou koupit novou? Diiik Ondra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 rozvody asi 6 tisic - motor by mel stacit jen popustitke kazetaku aux asi nenapojis (existovaly kasety s kabelem do sluchatek) - ozelel bych ovladani z volantu a doupnul tam radio na USBzacni kontaktama ve dverich a na sloupkupokud je klika gumova bude mozna nektere tahlo vypadene viz obrazek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Nemusí se vyndavat motor, ani popouštět, to je hovadina. Rozvody na tomhle motoru lze pohodlně vyměnit klidně i na ulici. Rádio existuje i ve verzi s CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnR Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Dík. No na ulici si to neudělam nicméně by tím ta cena za práci asi nemusela být 6000 ne? :-) mám ještě něco nechat zkontrolovat když už se v tom budou hrabat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Cena za samotnou práci je irelevantní, servis zpravidla nedělá z donesených dílů, a když už náhodou jo, tak si práci nadsadí. Norma na tyhle rozvody je někde okolo 3-4hod, co pamatuju. Vyměnit rozhodně i řemen vnějšího příslušenství, a zkontrolovat kladky na něm, stejně tak spodní řemenici. Plus bych měnil všechny náplně a filtry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 za praci?ja psal cenu rozvodu pumpy a prace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Prodává se kazeta s kablíkem za 100, zkus. Anebo transmitter za 200, taky řešení,, funguje i v Praze když máš vadnou anténu, tak se tam nepletou stanice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 az budes tunit vnitrni osvetleni mam tady na miru delane SMD LED panely do puvodniho osvetleni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ohľadom tej kľučky je niečo tu. Je tam aj link na osicku tej kľučky. http://www.peugeot-club.com/topic/77458-klika-posuvnych-dveri/#entry1232877 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Jo, pravda, rozvody se dělají v pohodě, mně to dělal z boku přes sundané kolo a v pohodě, co se týká dveří, tak jedny budou nejspíš kontakty na sloupku, jak zde bylo již popsáno, ta druhá klika je to určitě ta oska, mně jsem ten samý problém a otrava trvala cca 15 min plus nákup osky cca 200 kč, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts