wojtěch Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 kde se dá nechat úředně přeložit anglický TP (nejlépe ostrava). koupil jsem traktor z Anglie a na dopravce po mě tento překlad chtěji. já vygooglil jenom tento odkaz http://www.soudni-preklady.cz/cs/kontakty-9193.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 v Ostravě nic néni...? já bych osobně zavolal na podatelnu soudu Poruba ,jestli tam nemaj tel.číslo něco blíž, musí mít databázi znalců,překladatelů,tlumočníků Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Stačí zadat soudní překlady anglického jazyka Ostrava a vyjedou kontakty. Pak už záleží na ceně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Díky jdu to poptat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Se divím, že anglický TP chtějí přeložit, ale po mě TP ve francouzštině nechtěli. (není to tím, že je 2016 a já byl 2015? ale to je asi blbost) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 říkali, že fr a D nechcou ale ostatní jo...... už mi to jedna paní v Novém Jičíně překládá. za 600 kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts