Charlie 1 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ahoj měl bych dotaz na Slováky a nejen na ně, tchýně s tchánem chtějí jet na Slovensko a mám jím zajistit ubytování někde v domě,apartmánu prostě klidné místo.... co jsem koukal na Booking.com a tripadvisot task jsou to většinou hotely,penziony a větší ubytování. tak se ptám na jakých stránkách hledat ,aby mě to házelo nabídky přímo na ubytovatele a do soukromí. děkuji všem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Vždyť tu máš odkaz přímo ve fóru: http://www.peugeot-club.com/topic/99834-na-samotĕ-u-lesa-v-tatrach/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Dobrý den, nemáte trošku vody? Já mám hlad , že bych u Vás přespal..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 takový dobrodruzi nejsou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Možno by ti niekto dal konkrétny tip keby sme vedeli kde presne zháňaš to ubytovanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 kde sezene tam pojedou - jednoduche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 jo a pak to budu mít na talíři celej rok co jsem vybral.... no spíš vyhledávač kterej mi naházi tipy zatim nemůžu nic najít.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Mestská turistika , hory a lyže alebo termálne bazény ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanblatnica Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Čo napríklad v mojom rodnom kraji?Záleží však od nárokov:http://www.ubytovanienaslovensku.eu/domcek-pod-plesovicou-blatnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Každopádně termály,občas výlet město a chtějí si brát kola takže nějaký rovinky(58 a 55let) co jsem tak koukal tak to bude region jihozápadní slovensko? milanblatnica to je tvoje ubytování to vypadá fajn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroska Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Milan-to ubytováníje krýsné.Také vybíráme nějakou dovolenou.Je někde +-50km nějaké koupání,nejlépe v termálu? Kvůli mně-výměna srdce,na tůry,jestli nejsou kopce nějak strmé.Tobych nezvládl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Když sjedeš dolů na té stránce, tak tam máš vypsané možnosti kam zajít např. Termálne kúpalisko Vieska Turčianske Teplice 9.5km nebo Spa&Aquapark Turčianske Teplice 9.7km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroska Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 jj,díky.Pak jsem to zjistil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts