UhliC Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Ahojte mam problem s mojim automatom 4hp20. Ide o to ze z prevodovka vydava bzucavy zvuk ako keby nieco rezonovalo ale dost hlasny. Auto je pojazdne ide ako ma ale zvuk neznesitelny. Niekedy sa zvuk strati ale je to horsie a horsie. Diagnostika neukazala nic spatneho a auto tiez nevykazuje ziadnu chybu. Ide o auto 406coupe 152kW 2000. Mal niekto podobny problem? Olej meneni a hladina normalna. V oleji som nenasiel ziadne piliny. Diky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UhliC Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Nikto nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 No já nevím, moc jsi toho nenapsal, Za jízdy, na volnoběh, na neutrál.. . Jak víš že je to převodovka. Bzučavý zvuk taky moc neřekne. Spíš to vidím tak, že budeš muset do servisu a pak to sem napsat, co s tím bylo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UhliC Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Vypada to na hydromenic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts