Jump to content

Lenovo TAB A 10-70 po pádu

Medvěd

Recommended Posts

Loni jsem dostal výše zmíněný tablet a rok sloužil k mé plné spokojenosti. V prosinci mu ale bůhvíjak prasklo sklo, ale protože dál fungoval, tak po konzultaci s několika odborníky z P-clubu jsem ho "jen" přelepil tvrzeným sklem a používal dál. Včera ale nešťastnou náhodou vypadl Pavlovi z cca 1 m na parkety a od té doby NELZE nastartovat.
Ptám se co s ním?
Vyhodit je mi to líto, opravit v servisu bude stát NESMYSL (jen za výměnu skla chtěli 2500,- Kč - proto ono přelepení tvrzeným sklem za cca 1000,- Kč), nechce ho někdo z IŤáků "na díly"?

Ano, kdyby klukovi tablet nespadl, tak by v pohodě fungoval a NIC bych neřešil. Prostě jsem zaplatil míň než za nové sklo bez shánění a posílání prachů do horoucí p*dele, takovou ekvilibrisztiku kvůlivá ušetřenýmu pětičentu fakt absolvovat nehodlám.
Toto vlákno NENÍ o tom, kde se dá sehnat už sehnané levnějc (byť to třeba Milana+ rajcuje), ale o tom, že je tu tablet po pádu a než poletí do kontajneru tak by třeba mohl někomu posloužit (byť netuším jak).
Nabídka ChouLu je celkem zajímavá - kdyby to byla fakt jen nějaká konina ve smyslu něčeho uvolněnýho, pak by asi mělo smysl se na to juknout a třeba ho i rozchodit.

Mě to vůbec nerajcuje,ale ještě nedávno jsi ty tu stale brečel jak neni prace a prachy nadoraz  a ted dáš o sedm kilčo navrch,asi Tě na fakultě platí slušně z daní nás všech za točení kolečkem. Nic ve zlem ,ale co je za Tebou než ty kilometry a to jak si užívaš ubytko,jak tu stále píšeš,že tam je to supr.

Proč jsi tedy nejel v kolejich otce,ktery Ti vyšlapal cestu jako vydavatel knih?

Já si asi vždy musím rýpnout. :papa

Edited by Milan+

To se teda nepovedlo.

Něco na téma "záchrana Lenovo" by nebylo?

Medvěd: zkusil jsi ozevřít kryty, vyndat a zandat SIM a baterku? Zkontrolovat přitom, zda není vidět poškození, prasklina, posunutí?

Další level by byl rozebrat co nejvíc a složit. Je reálná možnost, že se něco posunulo a stačí to posunout zpět.

Edited by P607Olda

• 3 weeks later...