Medvěd Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Loni jsem dostal výše zmíněný tablet a rok sloužil k mé plné spokojenosti. V prosinci mu ale bůhvíjak prasklo sklo, ale protože dál fungoval, tak po konzultaci s několika odborníky z P-clubu jsem ho "jen" přelepil tvrzeným sklem a používal dál. Včera ale nešťastnou náhodou vypadl Pavlovi z cca 1 m na parkety a od té doby NELZE nastartovat.Ptám se co s ním?Vyhodit je mi to líto, opravit v servisu bude stát NESMYSL (jen za výměnu skla chtěli 2500,- Kč - proto ono přelepení tvrzeným sklem za cca 1000,- Kč), nechce ho někdo z IŤáků "na díly"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Kdo Ti doporučil sklo za litr,když z ali je za cca 10 -15 dolču Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Sklo z ALZY za cca 700 + 200 za nalepení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 A to se vyplatí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Ano, kdyby klukovi tablet nespadl, tak by v pohodě fungoval a NIC bych neřešil. Prostě jsem zaplatil míň než za nové sklo bez shánění a posílání prachů do horoucí p*dele, takovou ekvilibrisztiku kvůlivá ušetřenýmu pětičentu fakt absolvovat nehodlám.Toto vlákno NENÍ o tom, kde se dá sehnat už sehnané levnějc (byť to třeba Milana+ rajcuje), ale o tom, že je tu tablet po pádu a než poletí do kontajneru tak by třeba mohl někomu posloužit (byť netuším jak).Nabídka ChouLu je celkem zajímavá - kdyby to byla fakt jen nějaká konina ve smyslu něčeho uvolněnýho, pak by asi mělo smysl se na to juknout a třeba ho i rozchodit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) Mě to vůbec nerajcuje,ale ještě nedávno jsi ty tu stale brečel jak neni prace a prachy nadoraz a ted dáš o sedm kilčo navrch,asi Tě na fakultě platí slušně z daní nás všech za točení kolečkem. Nic ve zlem ,ale co je za Tebou než ty kilometry a to jak si užívaš ubytko,jak tu stále píšeš,že tam je to supr. Proč jsi tedy nejel v kolejich otce,ktery Ti vyšlapal cestu jako vydavatel knih? Já si asi vždy musím rýpnout. Edited January 9, 2016 by Milan+ MotoMoto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) To se teda nepovedlo. Něco na téma "záchrana Lenovo" by nebylo? Medvěd: zkusil jsi ozevřít kryty, vyndat a zandat SIM a baterku? Zkontrolovat přitom, zda není vidět poškození, prasklina, posunutí? Další level by byl rozebrat co nejvíc a složit. Je reálná možnost, že se něco posunulo a stačí to posunout zpět. Edited January 9, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Já bych se na to klidně podíval, ale vzhledem k frontě potřebných věcí k udělání by na to přišla řada hádám tak někdy o dalších Vánocích... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Oldo z Moravy s Medvědovýma tlapama ztěžka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Jakou máš představu o ceně v tom stavu jakém je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 Opraveno dík Choulovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 OK :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Co tomu bylo a ne prosím bylo to rozbité. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 29, 2016 Author Share Posted January 29, 2016 To ví ChouLu. Každopádně oprava mě nestála nic než dotaz zde na fóru a předání tabletu Choulákovi - opravený mi ho dovezl až domů, kde jsem mu vnutil nějakou bankovku "od cesty". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts