-Eve- Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ahojte, kúpila som si tmavé angel eyes na moju 207 cc a zatiaľ neviem nájsť nikoho, kto by mi ich nahodil. Každý sa hneď zľakne toľkých káblov a zapájania. Jedni si zas pýtajú nehorázne sumy za to. Isto sú tu aj nejakí priaznivci zo SR, neviete niekoho v Bratislave, prípadne okolie, kto by to nahodil a za normálnu cenu? Ďakujem za každú radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Pozri sa v sekcii naše káry pod 207 1,4 HDi 8/2007 tam je príspevok.Montoval som ,ale bolo všetko zapojené po konektor.Vymenil so bez problémov kabeláže.Sú to tieto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 V BAa okolí je veľa odborníkov. www.PeugeotClubSlovakia.sk skus . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ahojte, kúpila som si tmavé angel eyes na moju 207 cc a zatiaľ neviem nájsť nikoho, kto by mi ich nahodil. Každý sa hneď zľakne toľkých káblov a zapájania. Jedni si zas pýtajú nehorázne sumy za to. Isto sú tu aj nejakí priaznivci zo SR, neviete niekoho v Bratislave, prípadne okolie, kto by to nahodil a za normálnu cenu? Ďakujem za každú radu dojed do kolin zapojim jinac nevim jako co je na tom tak strasneho kdyz kabelaz by mela byt na zapojeni do puvodni kabelaze a jediny problem jsou 2x 2 draty od angel krouzku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Tie 2x2 sa zapojia na parkovacie svetla na konektore je vývod biely a čierny a z kružkov a led diod je tiež biely a čierny, Spojiť do svorkovnice , alebo zaletovať spájkovačkov zaizolovať ,A je to spravené- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts