306-Matus-306 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 dobrý deň, auto (2.0HDi 99ročnik break) mám v servise od kedy prestalo štartovať, diagnostika im ukázala že je vadne čerpadlo navrhli mi repas a mna zaujíma či mi nešlo vymeniť čerpadlo R65 za čerpadlo R70 z modelu 2.2 HDi na fore som videl že to jeden člen má a čo ma zaujíma je či je tam aj rozdiel vo výkone bez ďalších uprav alebo nie? a čo všetko je potrebne meniť stačí len staré čerpadlo dole a druhé naspäť? za skoré odpovede ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 A toto proste nepochopim. Budes mi telefonovat pokud ti to nezvednu a pak se stejne zeptas tady...... Jsem divny ja ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Dôveruj,ale preveruj..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Matus-306 Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Prve som sem napísal a tak ma napadlo že ti môžem zavolať. Možnosti je veľa riešenie len jedno, skúsiť treba všetko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Dôveruj,ale preveruj..... To jo. Ale takovych lidi mam nekdy za den treba 8-10 a to docela "nastve" (zamrzi) kdyz volas denne treba 2 hodiny a radis a ve finale se to doctes jeste tady. No v pohode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Matus-306 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 No jo, aj tak som sam sem žiadnej rady nedočkal čerpadlo R70 mám už doma je úplné rovnaké na pohľad, tuším z 607mičky 2.2HDi tak v pondelok sa odnesie do servisu a uvidíme či to pomôže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Matus-306 Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Pomohlo auto ide ako jedna básen straki007 dík za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts