misan60 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Tento týden mě zaskočila hláška "opotřebované brzdové destičky", která po dvou dnech zhasla. Při kontrole brzd jsem zjistil, že mám na pravé straně utržený přívodní kablík k tomu konektoru, co se do něj připojují kablíky z destiček. Je vyrvaný tak, že to nepůjde znovu spojit. Nevíte někdo, jestli je tato část samostatně vyměnitelná, nebo je to pevná součást většího kabelového svazku? V tom druhém případě by asi bylo lepší sehnat z vrakáče ten konektor s kusem kabelu a někde v motorovém prostoru to napojit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ustřihni a dobře zaizoluj proti vodě. Desky kontroluj při výměně oleje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rychtar84 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 jo, konektor nech v zástrčce, aby se ti tam nedostal bordel a zbytek nech zaizolovaný. mě to dělalo paseku i když se mi tam dostalo víc vody od kol nebo podobně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misan60 Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Mám dojem, že je celkem k ničemu udržovat čistý konektor, ze kterýho mám utržený přívodní kabel, pokud ho nepůjde vyměnit nebo znovu připojit, tak to už nikdy fungovat nebude Nemám utržený kablík k destičce, ale ten od konektoru upevněnýho na nápravě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 z nejakeho vraku to ustipni a oprav to ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts