Schreek Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Jelikož se mi podařilo dát dům do "obyvatelného stavu" sháním někoho s dodávkou nebo dodávku na půjčení na sobotu 16.1.2016 a případně pár pomocníků by se taky hodilo Děkuji za tipy a nápady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Škoda, že to mám daleko, by jsi mi to mohl na jaře vrátit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 No tolik toho zas nemam, aby ses kvůli tomu táhnul takovou dálku, ale díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 historie se opakuje , další stěhování předsedy klubu....(první Medvěd, pak já , po 5 letech zase já a teď Schreek ) to znamená čistě statisticky že další předseda klubu se bude stěhovat... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel 307 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 chtěl jsem se zúčastnit tohohle srazu,má zajímavý program ,ale když jsem se podíval do rozpisu tak jsem v práci,tak snad jindy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Jinými slovy, kdo se chce stěhovat do lepšího, nechť usiluje být předsedou Devils-night má Sprintera - kdo stěhoval Pe.tra, ví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Budu tam, ale dodávku nevedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 No to je snad jasný že tam budeš, Schreek se snad stěhuje i s dětma ne, tak přeci tě nenechá ve starým :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Já si taky píšu do kalendáře Konečně budu mít zase nějaký pohyb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Jinými slovy, kdo se chce stěhovat do lepšího, nechť usiluje být předsedou Devils-night má Sprintera - kdo stěhoval Pe.tra, ví S Devilem se znám jen zběžně, mysliš že by mi ho jen tak půjčil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 No jen tak asi ne Ale Pe.tr dělá v MB, tak by třeba věděl, jak se motivuje starší "MB Sprinter", aby se mu chtělo stěhovat předsedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 No tak nějakou odměnu bych samozřejmě našel... Mě šlo spíš o to, že Devil ke mě asi nebude mít důvěru aby mi půjčil dodávku... Leda by se někdo přimluvil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Leda byses emdžeji přimluvil.... :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 U Trnkoše je v areálu půjčovna Transitů. V názvu je "Půjč si vrak", auta heslu celkem odpovídají, ale na stěhování za 600 dobrý ...http://www.europujcovna.cz/akce.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Tak ja mam aspon trosku splneno. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Děkuji za dnešní pomoc Peťo Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Takže už se můzeš koupat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Uz se muze mejt a taky nemusi sedet na porcelanu jinak jsem to spojil a mam zasebou i klouzani pro zmenu s Mercedesem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Schreeku, moc rád bych Ti přijel pomoci. Ale přijede ke mě na víkend kamarád, a budeme opravovat auta. Kdyby to náhodou kamarád odvolal, můžu z 307my vyďělat zadní sedačky a přijet. Taky by se v ní dalo ledacos odvést. Bez sedaček je z toho malá dodávka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 V klidku, nemam toho tolik abys sem jel z takovy dalky... Dodavka nakonec bude, takze pohoda... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts