222johny222 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) Tak Vám představuji splněný svůj sen. Jedná se o auto z klubu od Jirky( Scratch ) .Motor je V6 140 kW a je v automatu,který byl podmínka u mého dalšího auta. Na autě pár úprav proběhne,ale nečekejte nic extrémního jako u Mízy Mám nachystaný duplex a snížené pružiny H&R - 4cm. Nějaké běžné opravy už proběhli na autě- výměna žárovek osvětlení budíku,klimy,automatu,vyměněn silenblok ramene u spolujezdce. Edited June 20, 2017 by 222johny222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Pěkný, ale duplex né. To nebude hezký. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Ten interiér je teda hustej , akorát nevím, jestli se mi to líbí nebo ne , každopádně to jen tak někdo nemá Tak ať slouží a třeba se někdy na Moravě potkáme, protože modrý jsem už viděla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Určitě se na srazech uvidíme Introš se mi prvně nelíbil,ale je to příjemná změna.Ještě přemýšlím o potažení volantu od Volantech do černo-červené.Jeden malej problém mám s autem a potřebuji poradit.Po nastartování se mi rozběhnou sahary na první rychlost.Podotýkám,že klimu puštěnou nemám.Co to může být?Po čem mám jít? Relátka? Čidlo chlad. kapaliny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JVT Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 222johny222 Nechci v žádném případě pomlouvat, ale jeden potažený volant od Volantechu jsem viděl a na voze ošahal. Na pohled vše OK. Bohužel kůže byla pocitově volná na obruči. Předpokládám, že původní volant byl zesílen na průměru něčím co bylo moc měkké. Pokud máš možnost, tak si nějaký potažený od Volantechu vyzkoušej. Jinak Volantech má moc pěkné stránky a velký výběr barevných kůží. Já jsem původně uvažoval o Francouzské trikoloře na vrcholu obruče. Nakonec jsem usoudil, že k mému černému interiéru se to moc nehodí a nechal jsem jej raději celý černý. K červené kůži si to, ale celkem dovedu představit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 jůůůů ty jsi tam dostal 3 ramenný Od Volantechu mám už v modrém volant a jsem spokojený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Pěkné. Tak ať slouží k naprosté spokojenosti. Jsem zvědavý, jakou budeš mít spotřebu LPG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ahoj gratuluji ke koupi V6 s LPG dobra volba pokud s nim budeš jezdit hodně,interiér moc pěkný... Akorát bych přehodil palubu z new modelu bez tohonstrasnyho krytu airbagu a vzhledově by to bylo super...:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 (edited) Děkuji za pochvalu,ale zatím se chlubím cizím peřím. Jo zatím je spotřeba 13L/ 100km LPG,ale ještě pojedu na zeštelování. Mám s autem 3 malé problémy,poradil by mi někdo prosím? 1) po nastartování mi běží sahary na první rychlost 2) občas jde tempomat a občas ne 3) nesvítí mi osvětlení clonítek a žárovkama to není. Předem děkuji a pomoc Edited January 12, 2016 by 222johny222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 (edited) trochu jsem si hrál Edited January 12, 2016 by 222johny222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 tak díky za rady moc mi pomohli. dnes jsem musel opravit klíček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Není zač . Já bych Ti rád poradil, ale odpovědi ma Tvoje otázky neznám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ohledně toho tempomatu. Můžou zlobit spínače na pedálech. Já teď nedávno spravoval samotnej vypínač tempomatu co je pod volantem. Byl v něm rozhozenej mechanismus spínače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick406 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 tak díky za rady moc mi pomohli. dnes jsem musel opravit klíček. Na kolik přijde v Peugeotu to tlačítko ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Koupil jsem samotný tlačítko(gumu) u zámečníka co dělá klíče na auta.Stálo to cca 80 kč :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Kluci poradíte mi? Včera mi poprvé zablbnul automat. Přestal řadit a blikalo na mě režim sport a zimní režim na budíkách,nevíte co to může být? Po vypnutí motor a znovu nastartování už to neudělalo.Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick406 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Koupil jsem samotný tlačítko(gumu) u zámečníka co dělá klíče na auta.Stálo to cca 80 kč :-) Jj díky zkusím to taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Tak jsem v pátek v noci dojezdil... automat mi přestal řadit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 no to jsi moc dlouho nejezdil,nevěš hlavu ,třeba to bude nějaká prkotina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Nevím na koho se obrátit,kdo tomu v okolí nebo tady rozumí. Byl u mě John,ale do jednotky automatu se nemohl dostat. V převodovce rachotí při zařazení a když přestane rachotit tak auto nejede,neřadí.Po ohledání je v převodovce moc oleje podle měrky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts