Ivouš Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 čau, kamarádka chce prodat tento notebok - HP model: HSTNN-C13C nový stál 9 999kč a je prý už 3 roky starý.A od března 2015 je tam nová baterka,je v dobrém stavu za kolik by jste ho radili prodat? můj typ 6000kč. mám ještě prosbu na netu nějak nemůžu najít o tomto noteboku v češtině podrobnosti a parametry,poradil by někdo odkazem? dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 3 roky starej, + nová baterka, max 4500 bych tak tipnul vzhledem k pořizovací ceně Jink to označení který uvádíš je označení baterie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Na Aukro od koruny a uvidí se... Já tipuji kolem trojky. T7200 procesor (2 GHz), 2 GB RAM a 80 GB HDD ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivouš Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 typ baterie?tak jí napíšu ať mě napíše správný název noteboku,zítra napíši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Podle mě je to vzhledem k cenám nových výkonnějších, pomal neprodejné. Možná tak za litr. Jde také jaký tam je OS, ale moc šancí tomu nedávám. Při současných výprodejích... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivouš Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 čau, byl jsem u té kámošky,ten typ noteboku je správný,protože je to nějakej veterán (proto se to na netu neukazovalo),je repasovaný jsou na něm nálepky ještě z Windows XP. Tak jsem jí říkal že by za to dostala buď pakatel nebo nic.Tak ho dojede až klekne tak ho vyhodí. Kupovala ho jako už repas. čau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 No možná je to tohle - HP COMPAQ NX9420 HSTNN-C13C ale v každym připadě to označení co maš nahoře teda není uplný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts