Dupiks.r.o Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Zdravíčko ve spolek a přeji vše nej do nového roku :-).Neví náhodou někdo kde by se dalo vyrobit / zařídit autoklíč na Peugeot 405 1,6 HDI 2005 v Ostravě? Bohužel jsem blbec vypral klíč a druhý se mi už stále jen ukazuje preškrtnutý klíč na palubovce. Ze začátku fungoval normálně ale teď jak by si řekl, že to prostě zabalí. Zkoušel jsem vyměnit baterku ale to bylo k ničemu. Dík moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 405 ?? v HDi ??? rok 2005 ?? Asi hulíš dobrý matroš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) v každém supermarketu naproti pokladen (bývají tam krámky s výrobou klíčů, poptej se tam) Edited January 6, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) myslim ze len vyroba druheho kluca nepomoze ked ti sviety imobilizer ci neodisiel imo cip v kluci ale ze by ho odpalilo v pracke ??? Lukas mozno ze on v roku 2005 napchal do 405 1.6hdi tak ma aj vlasny rok vyroby a je to unikat :D Edited January 6, 2016 by juraj4522 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupiks.r.o Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Omg jsem debil. Nejedná se o žádne sci-fi ani o animáč. Je to Peugeot 407 1,6 HDI v provozu od 2005 rok vyroby listopad - prosinec 2004. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupiks.r.o Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Tak ještě jinak. Teď jsem to testoval trošku víc. 2 klíče.1 - Funguje dalkove oteviraní dveří ale nefunguje Imobilizer 2 - Nefunguje dálkové ovládáni ale funguje imobilizer. Nějaký nápad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Koukni dovnitř, jestli je samostatný čip pro imobilizér, anebo je to bez toho čipu tzn. na společné desce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 407 aspon ta moje to má na desce vše.. Je ale možný, že ne všechny.. Zkusil bych vyndat baterku a vypraný klíč vrazit na dva dny do rýže.. už jsem takhle zachránil pár mobilů, včetně těch s jablkem ve znaku.. Bohužel čas hraje celkem důležitou roli v těhlech případech.. rozhodně tim nic neztratíš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocid Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 to bude opět anténa imo na klíči v háji.chip bude ok když dálka funguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Nejlepší bude, pokud vezmeš velký technický průkaz od auta a zajdeš do Peugeotu. Tam Ti jej udělají dle TP, poud se neměnili zámky a spínací skřínka. Cena je myslím 3000,-Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupiks.r.o Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 To se mi zrovna nechtělo calovat 3k. Hadám, že na výběr stejně moc není pod chci mít jistotu :-). Každopádně dík moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts