Pepee1307 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ahojte...tak jsem si tu pěkně početl jak vymontovat vstřikovače (jedná se o 406 2.0 hdi 80kw)...všechny šli celkem v pohodě ven a poslal na ultrazvuk... ale toho bordela co bylo kolem...navíc mi tři podložky zůstaly v komorách, tak je budu muset nějak vypáčit ven, abych mohl dát nové. Teď ale jak co nejšetrněji vyčistit komory? Také mi nejspíš nějaký bordel napadal do válců...je nějaká alternativa jak ho dostat ven? př. zkusit zatočit motorem bez vstřiků a bordel snad vyletí ven? Takovou radu mi totiž dal jeden mechanik, ale je to přece jen trochu aparát, tak se raději ptám zde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Mechanik je idiot, co treba vysavac a hadicka? Na cisteni dosedacich ploch jsou kartacky ocelove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ja som pred časom použil vysávač a hadičku ako píše Pe.Tr a potom ešte vyfúkol kompresorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepee1307 Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 po vyčištění ultrazvukem a dání nových podložek to okolo vstřiků dost podfukuje a nestartuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) spodok sa musi zacistit zafrezovat to uz musis za odbornikom,teraz stracas kompresiu a nafta sa ani nevznieti vo valcoch Edited January 7, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSA Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Spíš bych to viděl na nevyžíhání nových podložek takže jsou tvrdé a netěsní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts