dodS12 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Caute, pred par dnami mi prestalo na otackomeri budikov svietit v jednej casti podsvietenie a to konkretne asi od 1,300 ot do 3,000 ot, je mi jasne, ze je tam vypalena ziarovka. Potrebujem len vediet ake mate skusenosti s vymenou ziaroviek v budikoch pristrojovky, ci po vymene ziarovky, budiky dosadnu tak ako maju na svoje miesto a ci Vam po tejto oprave nevrzga pristrojovka alebo nevydava rozne pazvuky za jazdy? Peugeot 406 2,2 HDI, r.v. 2001, typ budikov je zo striebornym oramovanim, ma ukazovatel teploty motora, teploty oleja, ukazovalel paliva je v strede medzi otackomerom a rychlomerom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Co by malo vrzgat? Uz sa tu popisalo vela ohladne pristrojoviek. Urcite to dosadne,a ked to podotahujes,bude to dobre. Ked tak,mozes to vypodkladat molitanom,ci tlmiacou penou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts