Ferenz Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ahoj autobusáci,klepe mi u C8 ulozeni stabilizátoru.V servisu mi řekli,že je to jen jako celý monolit a cena ,že je 6700,- Je vůbec nějaká jiná možnost? Děkuji moc za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubosch Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 dost casto jso vymlaceny jen tycky, ale ja jsem treba podezrival stabilizator a byl to cep spodniho ramene a nakonec i vypadl. nikomu nepreju. pravdu asi zjistis az na zvedaku u nejakeho provereneho mekanika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) pokud myslíš přední stabilizátor, tak podle Serboxu je opravdu komplet s uložením...,resp. pouzdra uložení nemají svoje OEM čísla, takže se samostatně neprodávají, ale průměr samotného stabilizátoru je 22.5 mm a to budou pasovat pouzdra z jiného peugeotu, takže zjistit a vyměnit--pouzdra nejsou vcelku, jsou jakoby rozříznutá, takže povolit objímku pouzdra, staré pouzdro vytáhnout, nové nasadit a přišroubovat objímku pouzdro zad. stabil. pežotu 406 sedan má průměr 22mm, dal bych ho tam... Edited January 5, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Iba cely s ulozenim,teda jeden kus,inaksie nevymenis.A to je roboty ako na kostole.Mne tam tiez nieco vydava uz roky zvuky,no nikto neprisiel na problem,tak som si zvykol. Edited January 5, 2016 by xpetrix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferenz Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Děkuji za reakce,ramena tam mam nové asi půl roku a to klepání začalo měsíc zpátky.Auto mi spravuje kamarád v servisu a sám byl překvapen z te ceny.Zkusím mu navrhnout Ozzyho variantu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Casto to klepe od spojovacek v samotnem rizeni. Kosti poznas ze jsou ko, cep v rameni je tez castej. Vule v silen. V stabilizatoru nemlati a jeste jsem ho u c8 ko nevidel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) na veteránských webech jsem kdysi našel odkaz na silenbloky.cz, nechával si kdysi dělat jeden pán repliku silenbloku na motor 2.4i T na jednu starou hajtru.Jsou drazí ,ale dle předlohy je možné vše. Nicméně PSA dělá vše přes kopírák,prošel bych databáze ,co je shodné a natvrdo přelisoval s podobným protikusem a dál neřešil. Edited January 5, 2016 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts