kujon106 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ahoj kluci, shlédnul jsem poslední 2 stránky témat a nenašel podobné, které by se zabývalo názory před koupí nějakého konkrétního kousku, tak mi doufám prominete, že zakládám nové Jde o tohle auto: http://auto.bazos.cz/inzerat/55905340/PEUGEOT-406-22-HDI-KLIMA-SERVISKA.php Chtěl bych totiž pořídit něco na delší pojížďky 2x týdně 120 km, do 50k Kč a tohle mi padlo do oka. Zajímal by mě váš názor, jelikož se ve 406 vyznáte nejlépe. Je to dobrá/špatná volba, má někdo dlouhodobé zkušenosti s tímhle motorem, nebo už se třeba na tuhle konkrétní 406 byl někdo mrknout/zná jí? Když byste to měli zhodnotit znalecky - je na tom autě něco, co by tam být němělo (podle nějakého detailu třeba špatně udaný rok výroby, atp.)? VIN je VF38E4HXF81663887. Díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Duplicitní dotaz jsem Ti vymazal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 No dobře. A jakej máš názor na tohle auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 pokud je opravdu první majitel, prodáno v česku, tak je lehce ověřitelná historie jel bych se na něj aspoň podívat--takových kousků tu moc nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 jj, škoda, že kujon106 není řádný člen klubu. Mohl by si nechat ověřit servisní historii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Servisní historii už znám A jedu na to mrknout o víkendu, spíš mě zajímalo to co jsem psal výše, jestli vás něco nenapadne. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 osobně na fotkách nevidím žádný kopanec, ideální by byl motor RHZ 80kw bez FAP, který se v roce 2004 taky dával, ale v tom bych neviděl zásadní problém, velkým kladem je, že to měl jen jeden maník...,rozhodující by byl u mě stav při fyzické kontrole a kdyby bylo vše v cajku (počítej s tím, že je to poměrně staré auto), tak bych do něj šel, mám vyzkoušeno, že je lepší dát za auto 50 a mít relativně klid, než koupit za 30 a furt se v tom vrtat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Jsem jenom já natvrdlý a chápu to tak, nebo i někdo další pochopil, že těch uvedených 49 900 bude ještě zvednuto o DPH?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 To bude můj první dotaz až to uvidim, po telefonu jsem na to zapomněl, nicméně na tipcars to je v pořádku.http://www.tipcars.com/ds/www.flachs-nakladni-vozy.cz/index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Proč to má tipkára mezi náklaďáky ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Sežráná kapota, sežraný spodky dveří (min u řidiče). Promáčklý levý zadní práh A zdá se mi "poladěný" levý přední blatník a náznak koroze je i ve spodní části A sloupku - nad spodní dveřní lištou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Teď se přiznám, že jsem na to notnou chvíli koukal, než jsem to vykoukal A opravdu je to sežrané. Díky za postřeh. Medvědě, ta firma podle všeho normálně prodává kamiony, tohle je výjimka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) Teda já jsem spíše kupec benátského typu, ale to auto se mi nezdá nějak v zázračným stavu. Má to celkem hodně šrámů a šrámku. Hlavně kapota je od kamínků dost poznamenaná, pak ty dveře, blatník levý, zadní nárazník mi přijde odřený a i podle detailu jako je to číslo 406 je znát, že to auto už vypadalo mnohem hůř a teď je to jen naleštěný ve snaze z toho udělat "topku". Vnitřky to samý.. Minimálně podle fofrklacku a volantu bych tipoval hodně přes 300 v těle.. A ruku bych za to nedal, jestli to nebylo bouraný lehce na předek podle toho jak lícujou díly (kapota, světla, blatníky, nárazník.) A vzadu za spolujezdcem to vypadá, že se loupe lak - asi stříkaný zadní lem a špatně.. Taky podle té HF sady a "zabudované" nabíječky do palubky bych tipoval, že v tom majitel trávil hodně času.. Samozřejmě to chce vidět to auto, ale já bych to viděl spíš na 35 než 50.. Spíš bych se opphlédl po dvloulitru.. Edited January 8, 2016 by xbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts