rkhl Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Zdravím, celkem mě štve, že když napájím navigaci ze zapalovače, který je u ručky, tak se mi tam plete kabel. Chtěl bych si proto kabel na nápájení protáhnout někde jinde, nejlépe někde od předu od čelního skla. Nedělal jste někdo něco podobného? Hodila by se mi rada, kde napojit nabíječku, kudy nejlépe vést kabely atd. Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 kup si ještě jednu zásuvku zapalovače a umístni ho, kam chceš, kabel natáhni od původního zapalovače (zásuvky) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Já použil toto (v autě mám celkem 3 ): http://www.ebay.com/itm/DC-Converter-Module-12V-To-5V-3A-15W-USB-Output-Power-Adapter-HK-/351611666510?hash=item51ddb0404e:g:P-AAAOSwNyFWe9RQ a kabel vyřešil dle foto: A jedno USB si ještě vyvedl pro případné další dobíjení: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkhl Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 Děkuji za tip na ten DC Conventer Module. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkhl Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Tak jsem si to dnes protáhl a vyvedl zde: . Ale měl bych dotaz. Toto jsem napojil u zapalovače a chtěl bych ještě dětem dozadu dát DC Conventer Module na tablet. Nejbližší na napojení je ovšem opět ten zapalovač. Nebude problém, když na jednom místě bude napojena nabíječka na mobil, na tablet a zapalovač? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 A co udělat ještě jednu zásuvku na konci středového panelu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 To by do ní musel vrážet ještě další měnič z 12V na 5V. On chce mít přímo usb s 5V Pokud nepřekročíš odběr proudu na obvodu tak, aby nevypadávala pojistka, pak si tam zapoj co potřebuješ. Já mám na zapalovači dva měniče 12V / 5V a dvě DVD v opěrkách Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkhl Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Jo jo, na konci místo té zásuvky bude toto: Tedy až to za měsíc dorazí z číny. A ještě bych se vrátil k mému dotazu. Nejsem elektrikář, takže právě nevím, až pojedem na dovču, jestli nebude problém, že na tom jednom obvodu bude vpředu telefon 5" s navigací a vzadu děti 8" tablet filmy. Plus třeba ještě nabíjení mobilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 To nebude problém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ja som kupil priamo s koncoukou na micro Usb.dal to pod radio.dorobil tlacitko aby stale nebezalo. Ma 3A,a tablet sa v pohode zmestil do priehradky.este som dokupil 2 predlzovaky,lebo tam je len 20cm kablika. Mam to schovane,nikde nic netrci,nevidno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts