PORTER Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Zdravím mám na Boxerovy najetý milion a dál to neukazuje sháním někoho kdo by mi to přetočil zpět na 0.Díky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 To je pekné , čo tam máš za motor ? Tipujem že to nebude 2,2 HDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PORTER Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 2,8 HDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Ak mas mechanicke budiky,malo by sa to prehodit samo. Ak digitalky,tak cez diagnostiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Asi nie . Ani s diagnostikou to nejde. Novším modelom s 3,0 HDI sa vynuluje tacho pri tuším 450 tis. km. Môj r.v. 2013 má v diagnostike 10 intervalov po47 tis km. Ten posledný som vymazal viac možností tam nieje ale tacho ide zatiaľ ďalej uvidíme dokedy. Na Slovensku to vie niekto opraviť nejakým čipom alebo výmenou celého panela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PORTER Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Vyzkoušeno přes diagnostiku to nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Neni na boxery nahodou navic redukce s adapterem k diagu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Je ale na trojky. A na dvojky je to pro ABS. A tohle pres diagnostiku ..... pro pobaveni dobre... Pokud chces tak mi posli desku a pocet km ktere tam potrebujes. Neco vymyslet urcite pujde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Mne včera naskočila hláška ,, okamžite vymeňte olej '' tak som zvedavý či to pôjde zmazať keďže všetkých 10 možnosti vymazania som už vyčerpal. Aktuálne mám cez 520 tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Takze servisny interval sa vymazat nepodarilo takze cely den ma otravuje hlaska a blikajuca kontrolka oleja. Vie niekto ako to vyriesit ??? Ak dam stocit kilometre na nulu vybehne mi nanovo 10 servisnych intervalov po 47 tis km ? Stretol sa niekto s niecim podobnym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Dnes som to vyriešil v polsku vo Fiate kde to vedia ale nepovedia Za 100 zl mi tam dali ďalších 7 intervalov po 48 tis.km To znamená že na jeden ich interval vymením olej 3 krát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Hezký, kluci šikovný tam uměj všecko. Jen je dobrý radši ani nevědět jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ja vetsinou nastavuji 100 intervalu po 10 000 km... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Da sa aj na mojom ročníku 2013 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Myslím že jo. Tobě to dělali po kabelu poláci ze jo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Netuším nepustili má do dielne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 No jasne. Po kabelu. To asi jen ja kokos poustim lidi at se mi divaji pod ruce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 (edited) Ja osobne zo zásady nechodievam do servisov kde ma nepustia k autu. Toto bola výnimka Keď som mal Master v záruke práve koli tomu som zmenil servis darmo som ich upozorňoval že na tom trvám lebo ináč odídem. Ani šéf to nepochopil. Okrem toho 99 % opráv si robím sám u kamoša v dielni a u neho je úplne automatické že zákazník je pri aute a pije kávu Edited January 15, 2016 by dusan2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Novy koncept servisov Volva,si pri aute a mozes vpohode rozpravat so servisakom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 To mi nevadi. Ale kdyz ma kolem toho zakaznik tri rite kecu a porad se na neco pta tak to tecu protoze z hodiny prace jsou nakonec tri. Jinak mne je to volne kdyz stoji a diva se.Kolikrat musim lidi odhanet spod zvedaku aby jsem mohl spustit auto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts