fitsport Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Mam problém s prostřednim zadnim pásem.Určitej šroub jsem odšrouboval,ale bohužel jen držel levou a pravou stranu zacvaknutí pásu.Zkoušel jsem rozdělat čalounění na takových plastových lištách,ale dole jsem se zasekl.Nevim už co demontovat,abych mohl sundat zadní plech,pod kterým je celý mechanizmus.Syn se chtěl připoutat a náhle to nešlo vytahnout.Zkusil jsem odklopit opěradlo i sedačku,ale zajelo to ještě víc a ted to dostanu tak zhruba 10cn nad sedadlo.Nevím už co stím prosím poradte.Všem moc díky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Tak problém vyřešen,ten spodní šroub opravdu pomohl.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korky Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Zdravím, mám obdobný problém u Experta r.v.2010, ale pás u prostřední sedačky se mi nahoře u držáku přeložil a nyní s ním nejde hnout, aby se uvolnil. Opěradla této dvojsedačky se dají jednotlivě sklápět. Neví zde někdo, jak pás uvolnit? Případně, zda by mi pomohlo sundání plastů a jak se to dělá? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts