distrupter Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Neprijde vam 50 prispevku hodne? Ja tu jsem zaregistrovany uz par mesicu. Nemam moc zkusenosti na rozdavani a zaroven nemam moc cas na psani prispevku... Jasne ze si muzu nahonit prispevky pridavanim Temat, ktery nikoho neobohatej. Jako treba tohle... Ne vazne... neni 50 prispevku fakt hodne? Dekuji za nazory. Mejte se bezva. Filip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Pro vložení poptávky je (brzy bude) omezení zrušeno. Pro prodej to zase tak moc není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distrupter Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 no ja bych prave neco prodat popripade vymenit chtel... Na to jeste musim napsat 15x neco chytryho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nejsme inzertni web, inzerce je tady jako neco navic pro cleny fora. Rozhodne nechceme, aby se sem lide registrovali jen kvuli inzerci. Proto je tu takoveto omezeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distrupter Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Jasne to chapu a naprosto stim souhlasim... na druhou stranu mi prijde 50 prispevku opravdu velka porce na obcasneho pisalka jako jsem ja... verim, ze nejsem jediny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Omezení u "poptávky" a "zdarma nebo za odvoz" je již zrušeno. Jinak tech 50 je právě proto že kdyby bylo jen 20 tak by se dali lehce nahnat, pokud je někdo členem tak se předpokládá že je aktivní a 50 přispěvků by neměl být problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 plne souhlasim, tech 50 neni uplne moc. Kdyz se clovek zapoji do fora v pokecu, tak to vyplodi klidne za 2-3 dny... nekteri experti to tady umej i za den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Těch 50 platí i pro řádné členy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzavel Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Naplácat 50 příspěvků není problém, ale napsat 50 hodnotných příspěvků je složitější. To je to na co chce podle mě upozornit distrupter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Pak je dle mě jen jedno řešení, a tím je inzerce pouze pro členy z.s. bez omezení počtu příspěvků. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 A nebyla by to diškriminácia? Jinak dobrý nápad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Byla by to diškriminácia. Já jsem pro zachování stávajícího stavu, poptávku lze zadat už bez omezení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Podle mého by to diškriminácia nebyla, nevidím důvod, ale neberte to jako návrh na změnu. Jsem pro zachování současného stavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) Nevidím důvod, proč omezovat inzerující. Když je zajímavé auto (nebo zboží, např. notebook), tak je dobře, když ho taky vidíme, byť by to byl první inzerát toho člověka - např. nějaká paní chce prodat svého zachovalého Peugeota. Když není zajímavé, tak to klub, nebo server moc nezatíží. Míň, než padesát jalových příspěvků, které jsou ovšem zachovány navždy. Navrhuji inzeráty mazat už po měsíci jako neaktuální. Jiná otázka je, co se "spícími" neaktivními uživateli (tedy neplatícími registrovanými). Tady bych navrhoval po půl roce nečinnosti, tedy nepřihlášení se, zaslat mail a když se neozve, tak zrušit registraci. Edited January 6, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Oldo, pokud se nepletu, padají automaticky po 3 měsících do archivu, když tak mě opravte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) Jj, to máš pravdu. Klidně bych to zkrátil. Já nejsem IT-odborník, tak jen odhaduji, jak moc inzerát zatěžuje klubový server. Dá se nějak odhadnout, jaké procento objemu dat, z celkového "klubu", tvoří inzerce? A zda tedy její zmenšení na třetinu (brzké mazání), anebo zvětšení na dvojnásobek (plevelné inzeráty od náhodných inzerentů) má na něco vliv? Jak postupuje umazávání neaktivních uživatelů? Edited January 6, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Oldo, ale ta paní co chce prodat toho zajímavého Peugeota tak asi také nedá těch 50 příspěvků. To není o tom, to je prostě služba a já si myslím, že by jí měli mít k dispozici jen řádní členové. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Neměňme něco, co funguje. Omezení pro poptávku se zrušilo a myslím, že současný stav vyhovuje většině. MotoMoto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 nedelejme z toho inzertni portal pro vsechny ruzne vykuky.... uz takhle se nekdo obcas nekde spali, ale porad je to minimum toho, kdyby to tady bylo samej vrakac a vykuk co inzeruje corky a dalsi veci..... za me rozhodne NE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Teď jsem Tě ale Jirko nepochopil. Chtěl by jsi inzerci jen pro řádné členy, nebo co jsi tím chtěl říct? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts