Jump to content

Dílenský vozík

Milan+

Recommended Posts

když vydržíš tak sem dám fotku jeden vozík bych mohl mít volnej. Mám dva úplně stejný. Ale fotka bude až v pondělí to mám krátkou ranní teď už se mi nechce do kotelny a zítra končím taky dlouho.  Nejni to sice podle poslední módy ale mě vyhovuje trošku víc než ty moderní ten si koupil parťák ale je takovej no křehčí než ty starý poctivý.

Pe.Tr jsi moc rozmlsaný z práce,samosebou,že v servisu by to nemohlo být. Ale doma v garáži by to určitě udělalo tu samou službu.

Abych řekl pravdu,tak k nářadí z Kelly mam určitý respekt,raději mám pořádný starý poctivý klíče za které se dá zabrat.

Taky jsem si myslel že nářadí z Kelly je no takříkajíc hobby řada. Ale kamarád má půlku autodílny vybavené Starline nářadím a půlku má takovou tu klasickou směs nářadí něco zděděné po kamarádech něco koupené ve frcu něco v hospodě když neměl někdo na útratu atd. A říká že to moderní nářadí má jen jednu nevýhodu je jednoúčelné. Starý klíč když jsi potřeboval se dostat do úzké mezery tak jsi ho vzal bruskou na potřebnou sílu a on držel a dalo se za něj zabrat nebo když jsi ho potřeboval dostat trochu za roh tak jsi ho dokázal ohnout a dalo se s tím pořád dělat nebo ho navařit do trubičky. Tohle z těma novejma nejde. Ale drží nevytahujou se a dá se za ně zabrat i přes tu trubku. Samozřejmě že se to nedá srovnávat se superprofi řadama který používají v servisech. I když starý fachmani tvrdí že pokud má mechanik levý obě pazoury tak mu ani pozlacenej vercajk nepomůže.

Edited by Vena garážmistr

když vydržíš tak sem dám fotku jeden vozík bych mohl mít volnej. Mám dva úplně stejný. Ale fotka bude až v pondělí to mám krátkou ranní teď už se mi nechce do kotelny a zítra končím taky dlouho.  Nejni to sice podle poslední módy ale mě vyhovuje trošku víc než ty moderní ten si koupil parťák ale je takovej no křehčí než ty starý poctivý.

Jak to pls vypadá s tou fotkou? ;)

Tak plním slib a posílám pár fotek jen mobilem protože sice jsem skončil v práci brzo ale domů jsem se dostal stejně dlouho. To co je v těch  šuplíkách je tam jen pro inspiraci jak jsou velké.

post-46567-0-98996000-1451928325_thumb.j 

post-46567-0-84402000-1451928433_thumb.j    

post-46567-0-58763100-1451928581_thumb.j

post-46567-0-61795100-1451928474_thumb.j

rozměry půdorys cca  š 43 d 75 v 74  šuplík š 20,5 d 40 v 6,5  cm   dole je po odklopení těch šuplíků přístupný úložný prostor , vozík má 4 kolečka zatáčecí, A šuplíky se po uzavření dají přes petlici zamknout visacím zámkem.

Edited by Vena garážmistr

My jsme je měli ČKD když jsem tam krátce působil mezi učňákem a vojnou. Akorát že tenkrát byli vybavený celkem solidním vercajkem. Když se pak fabrika rozprodávala tak vercajk vytahali a prodávali extra. Měl jsem tady ještě takové ty klasické basy na vercajk jednu máme k bráchovo veteránovi a zbytek posloužil jako platidlo při nějakém výměnném obchodě.