46reddy Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem, rozměr nebo označení repro ve dveřích(hlavně zadních), asi mě čeká výměna. popř. návod na rozdělaní tapeců? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) 165mm jako v kazdem voze (zadky vyjimecne 130mm) - ale zadky by mely jit nasadit i vetsi - zalezi zda se to tam vleze vyrobce vetsinou Blaupunkt - pozdeji snad pioneernavod nepotrebujes staci se na to podivat a zjistis kde jsou sroubkypokud je vzadu klicka na stahovani okna tak vycvaknout pruzinku2-3 sroubky okolo tapecu a v madlea pote jen plochym predmetem vycvakat vsechny klipy dookola tapecu nasel sem fotku prednich tak muzes hadat co je to za vyrobce Edited January 2, 2016 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
46reddy Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 díkec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts