rehakovic1 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Vsetkych pozdravujem a mam otazku.Ma automat cidlo opotrebenia spojkovej lamely?Vsetky brzdove dosticky su nove 5000km a vypisuje mi opotrebovane brzdove dosticky hlavne ked mam zaradene D som v kopci a stojim na brzde.Pri normalnom brzdeni to nevypisuje.Tak ma napadlo ci to nemoze byt oblozenie spojky.Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 auto s automatickou převodovkou nemá spojku, takže ani lamelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimrepka Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 nejsem automechanik, ale se mě nějak nezdá, že by automat neměl spojku, nemá spojkový pedál, ale spojku asi má, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) radimrepka: 1,6 má jiný automat, než 2,7. Zkus google, je to na delší vysvětlování, 1,6 má spojku i lamelu, 2,7 má hydrodynamickou spojku, tedy nemá lamelu. Když hlásí opotřebované desky, tak by pomohlo vyměnit opotřebované desky, nebo aspoň zkontrolovat kablíky k deskám. Přední, protože zadní nemají hlášení. Edited January 1, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Jak píše P607Olda, zkontrolovat přední destičky a káblíky od destiček, jestli se někde nedotýkají apod. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts